Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már Tinderes randid, esetleg valami jó sztorid az alkalmazás kapcsán?
Figyelt kérdés
STORY TIME. Kíváncsi vagyok a Te történetedre2018. febr. 20. 22:18
21/25 anonim válasza:
9# vagyok.
Igen, lett következő radni, kavargatrunk egy darabig, de semmi komoly nem lett belőle végül mert elköltöztem. Szegény srácnak elvették a jogosítványát 😂
22/25 anonim válasza:
A csajok 90%a komolytalan, eleve 50% vissza se ír mert vagy intaktív vagy fürdenek a 925 matchben.
23/25 anonim válasza:
Nekem Badoos. Tegnap. 😀 Ma lesz ismétlés, reméljük kialakul valami komolyabb, mert mindketten komoly kapcsolatot szeretnénk. Kiderül mi lesz, de ezek szerint nem lehetetlen. Lány:)
24/25 anonim válasza:
Volt két találkozásom, de élőben egyik lány se tetszett, pedig normálisak voltak csak küllemre nem jöttek be, pedig képekről valamennyire tetszettek. Többi lánnyal nem jutottam el ideáig, mert komolytalanok voltak vagy megszakadt a beszélgetés.
25/25 anonim válasza:
az egyik elég extra volt
csajjal összefutottunk egy szórakozó helyen mindketten kicsit reszegek voltunk
aztan elohuzott egy kis tasak feher port hogy kerek?na az para volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!