Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy fiút fiúval lehet elfelejteni? Szeretek egy srácot több éve, de ő nem viszonozza. Ismerkedjek akkor mással? Így eltudnám felejteni? 21/L
a-a
és a fiúval se szembe fer, hogy csak azért kell hogy egy másikat elfelejts
Igen, igaz. Nem biztos hogy szerelmes leszel a másikba de ez is elképzelhető.
Kutyaharapást szőrivel.
Nem, nem igaz. Ez csak kapcsolatfüggőség!
Le kell zárni a múltat és elengedni a volt pasit. Ez komoly lelki munka, meg kell gyászolni a múltat és pontot kell tenni a végére. Sokan lusták erre és azt hiszik, amit te is.
Ja és h..lye is vagy, mert még mindig olyat "szeretsz", aki sz..rik a fejedre. El kéne engednek azt, akit te nem érdekelsz végre, és nem görcsösen ragaszkodni a nagy semmihez!
Nem igaz semelyik nem esetében, sőt szemétség a másik féllel szemben.
Keress valamilyen hobbit inkább. A pasival meg amennyire csak lehet minimalizáld a kapcsolatot
Szerintem igaz. Tapasztalatból mondom.
Anno megcsalt a párom ,akivel éveket húztam le. Rengeteget szenvedtem s megbocsájtottam neki, de újra megtette. Ne tudd meg mekkora fájdalomban volt részem mígnem egy buli során egy sráccal összemelegedtem. Csók, csókolozás szex nem volt csak orál szex. (egyébként a buliba is bánatomban s végelkeseredésembe mentem el,ami jól sült el) . S attól a pillanattól fogva felnyílt a szemem ,hogy hoppá nem csak ő létezik számomra s kajak elfelejtettem. Bár ezzel a hapsival többé nem történt máig sem semmi de felnyílt a szemem. Hidd el Isten nem bottal ver. Ha valaki megbántott egyszer fordul a kocka s te is boldog leszel :)
Nem , nem igaz.
Azt akit igazán szeretel sosem fogod elfelejteni max csak ideiglenesen.
@5
És leírod mi a módja ennek? Mert ezt nagyon könnyű így leírni, de megvalósítani kevésbé. :) Főleg ha az ember nem tudja minimalizálni vele sehogy a találkozásokat. (pl. munkahely, környéken lakik, legjobb barát nővére stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!