Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti mentetek már oda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti mentetek már oda férfihoz ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Itt fekszek a strandon és láttam egy nagyon helyes srácot, össze is néztünk. Én biztos nem fogok oda menni ők többen vannak egyrészt meg amúgy is ne egy nő menjen oda. Van olyan nő aki csinált már ilyet? Mit mondtatok? Milett végül?

2018. jún. 30. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Kockázat nélkül nincs siker.

Komfortzóna elhagyása nélkül nincs más eredmény.

Jó helyesírás nélkül a fallosz fél 6-ot mutat.

Halt már bele nő kezdeményezésbe.

2018. jún. 30. 14:31
 2/11 A kérdező kommentje:
*fexek bocsi elírtam
2018. jún. 30. 14:32
 3/11 anonim ***** válasza:
77%

@2: XDD - akkor fuss neki még egyszer

"Én biztos nem fogok oda menni" - leszámítva az újabb helyesírási hibát, mégis miről szól a kérdés? Ezért képes voltál felmenni a GYK-re és kiírni egy teljesen felesleges kérdést? Ha nem akarsz, ne menj, ha akarsz, menj! Mindenki maga alakítja az életét, mindenkinek máshogy alakul.

2018. jún. 30. 14:43
 4/11 peca1000 ***** válasza:
78%
Intsél neki, hogy jöjjön oda hozzád.
2018. jún. 30. 14:54
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Nehogy odamenj hozzá, akkor ki a fene fog öt év múlva itt picsogni, hogy nincs senkije?
2018. jún. 30. 14:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Perszehogy
2018. jún. 30. 15:11
 7/11 anonim ***** válasza:
28%
Nem mennék oda,inkább érd el,h ő figyeljen fel Rád. Indulj el Felé,fogj vmit a kezedbe,ejtsd le véleletlenül előttük. Hülye ötlet,de ha szemkontaktus volt hátha ugrik :)
2018. jún. 30. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
7: állítom, hogy 10-ből 9 férfi nem csinálna semmit.
2018. jún. 30. 15:57
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de nemrég láttam egy srácot a buszomon, aki nagyon szimpatikus, de hátra ült le, én meg elől foglaltam helyet korábban. Nem akartam hátra menni, de terveim között van, hogy leszólítom. Szerencsémre sokszor jár a buszommal (de csak nemrég szúrt szemet). Legközelebb hátra ülök és minden bátorságomat összeszedve bemutatkozom és elmondom mit szeretnék tőle, majd ő eldönti, hogy kér-e belőlem. Én is inkább régimódi típusnak nevezném magam, de azzal hogy nézni fogom, nem hiszem hogy megszáll a szentlélek. Ha valamit szeretnénk, azért tenni is kell. Szóval érted, nem kell randira hívni, de nyugodtan megmondhatod neki, hogy szimpatikus és majd alakul. Szurkolok :)
2018. jún. 30. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
9-es! Buszsofőr vagy? :O :)
2018. júl. 1. 02:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!