Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felháborítónak érzem, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felháborítónak érzem, mikor kövér nők rám hajtanak. Jogosan? Lent részletezem.

Figyelt kérdés

Egész évben figyelek az étrendemre, keményen edzek, adok magamra, és van pofája bepróbálkozni nálam egy elhízott nőnek.

Levezetem logikusan. Én egész évben figyelek az étrendemre, nemet mondok a finomságokra, keményen edzek, és ő ennek a gyümölcsét élvezné úgy, hogy el van hízva és semmit nem mozog.

2018. jún. 27. 23:07
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
16%
Na de várjunk... Ha egy nő mondja ugyanezt, akkor az "jogos elvárás", hogy vele egy szinten lévő párt szeretne, mert ha ő beletesz munkát és elért valamit, akkor azzal rendelkezzen a férfi is. Ha egy nem sportos férfi próbálna sportos nőre hajtani, akkor el van küldve az anyjába, hogy mégis hogyan képzeli. Ha meg kövér nők hajtanak sportos férfire, akkor is a férfi van elküldve az anyjába? Hogy is van ez?
2018. jún. 28. 07:26
 32/43 anonim ***** válasza:
11%
Ez még hagyján, a nők nemhogy felháborodnak, hanem egyenesen zaklatásnak veszik, ha egy csúnya arcú vagy alacsony férfi hajt rájuk.
2018. jún. 28. 07:42
 33/43 anonim ***** válasza:
98%

Senki nem azt várja el, hogy dagadt lányokkal jöjjön össze, hanem, hogy ne legyen ekkora tirpák. Mivel sok sportos pasi a husi lányokat szereti, honnan tudja egy ilyen lány, akinek már nem egy sportos pasija volt, hogy ez egy hisztis idióta és ne próbáljon kezdeményezni sem, mert megsértődik?

Azért jó, hogy itt azon megy a rinya, hogy a nők nem kezdeményeznek, de azért szépen kibújik a szög a zsákból, hogy akármilyen nő azért ne kezedeményezzen már....

Komolyan mondom, gáz a kérdező is meg aki védi az is.

Ha nálam olyan kezdeményez aki nem tetszik, egyszerűen elküldöm, de eszembe sem jutna haragudni érte, ha ezt kulturáltan teszi.

Az a nő is egy gyász, aki durván hajtja el a normális pasikat (a rámenős hülyét aki nem érti a nemet, persze durván kell, de egy normális embert miért?)

A kérdező hozzáállása gáz.

2018. jún. 28. 07:50
 34/43 anonim ***** válasza:
41%
Mennyi hulye...atya eg😅
2018. jún. 28. 07:51
 35/43 anonim ***** válasza:
21%

Igaz én nem háborodtam fel, csak figyeltem amikor szinte csak duci lányok próbálkoztak nálam, ahogy elkezdtem izmosodni a sportolástól. Ők legalább próbálkoznak... Lehet lett volna olyan karcsú lány akivel összejöttem volna, csak nem adta a tudtomra a tetszését, én meg nem vettem észre ezer lány közül.

Sokan azt írják, hogy sok vékony férfinak bejönnek a duci nők. Ezt a témát ezer szögből meg lehetne vizsgálni. Szerintem viszonylad kevés férfit érdekel KOMOLY szinten egy duci nő. Nem mindegy, hogy mennyire duci, hogy áll neki, mellé milyen az arca, a jelleme, a stílusa, hová hízik stb. Dugásra minden bizonnyal több férfinak tetszenek mint kapcsolatra.

2018. jún. 28. 08:19
 36/43 anonim ***** válasza:
71%
Lehet a duci lányok nincsenek hozzá szokva, hogy csak úgy a létezésük megtetsszen valakinek, és ha náluk nem kezdeményeznek, majd kezdeményeznek ők.
2018. jún. 28. 10:47
 37/43 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, és ha a vékony, sportos csaj felháborodna az udvarlásodra, mert ő nagyon intelligens, és nem áll le tuskókkal, akkor mit tennél? Gyorsan növesztenél agyat?
2018. jún. 28. 11:13
 38/43 anonim ***** válasza:
92%
Csinos edzett szép nõkkel is nagyon gyakran történik ilyesmi, hogy rájuk hajt mindenféle gáz pasi, mégsem háborodnak fel rajta.
2018. jún. 28. 13:04
 39/43 anonim ***** válasza:
75%

#35 “kevés férfit érdekel komoly szinten egy duci nõ”

Ezt nem tudom, de a kérdésben nem is volt megadva, hogy a kövér nõ annyira komolyan érdeklõdött volna iránta.

2018. jún. 28. 13:07
 40/43 anonim ***** válasza:
22%

"Csinos edzett szép nõkkel is nagyon gyakran történik ilyesmi, hogy rájuk hajt mindenféle gáz pasi, mégsem háborodnak fel rajta."

Nem háborodnak fel, ááá dehogy :D Azt is zaklatásnak veszitek, ha egy általatok gáznak tartott pasi megszólít titeket. Még a nem szép lányok is.

2018. jún. 28. 18:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!