Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felháborítónak érzem, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felháborítónak érzem, mikor kövér nők rám hajtanak. Jogosan? Lent részletezem.

Figyelt kérdés

Egész évben figyelek az étrendemre, keményen edzek, adok magamra, és van pofája bepróbálkozni nálam egy elhízott nőnek.

Levezetem logikusan. Én egész évben figyelek az étrendemre, nemet mondok a finomságokra, keményen edzek, és ő ennek a gyümölcsét élvezné úgy, hogy el van hízva és semmit nem mozog.

2018. jún. 27. 23:07
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Az alacsonyság hogy jön ide? Az velünk születik. Azért sem háborodom fel, ha egy kancsal lány hajt rám.
2018. jún. 27. 23:23
 12/43 anonim ***** válasza:
81%
Igazad van! Mit képzelnek ezek magukról én nem tudom! De rájuk se nézzél te csak foglalkozz azzal hogy jól nézzél ki oszt döngessed a jobbnál jobb csajokat!
2018. jún. 27. 23:23
 13/43 A kérdező kommentje:
De szarkasztikus valaki. :D
2018. jún. 27. 23:29
 14/43 anonim ***** válasza:
82%
Na ok. De mi van akkor ha a kövér lány edz, odafigyel a kajára és így sem karcsú???
2018. jún. 27. 23:29
 15/43 anonim ***** válasza:
96%

Ez legyen a legnagyobb gondod az életben.

Egyébként borzalmas, hogy sokan már szinte istennek képzelitek magatokat, amiért figyeltek az étrendre meg sportoltok, mintha nem az lenne a normális. XD Képzeld, nagyon sok ember figyel az alakjára és az egészségére, még sincs elszállva magától.

22/N

2018. jún. 27. 23:36
 16/43 anonim ***** válasza:
88%
Kancsal? Nofene... Szóval rád kövér meg kancsal lányok hajtanak. Mondom, selejtes egyén lehetsz.
2018. jún. 27. 23:40
 17/43 anonim ***** válasza:
81%
Jo hogy velunk szuletik..de nem ertem minek jon oda hozzam alacsonyabb v velem egymagas pali,felhaborito. Keressen 160centi alatt.😂
2018. jún. 27. 23:42
 18/43 anonim ***** válasza:
88%

Hát, én lehet hogy csak az első megszólalásodig hajtanék rád.

Én meg felháborítónak érzem, ha valakinek kilóg a szájából a gémeskút!

Kockás a hasad, üres az agyad (helye).

2018. jún. 27. 23:55
 19/43 anonim ***** válasza:
97%

Éés most énekeljük együtt:

...

"nem beszélsz, mert azt hiszed,

a sármod többet ér.

nem igaz, hogy ilyen hévvel,

lángolva imádod.

A tested, a lelked, a mindened...

a személyes varázsod.

Szűrt narancs, kefír, edzés.

fő az egészség!

Meggyőző, ahogy súlyt emelsz,

Csak ne lennél ily szép!

Szép váll, csinos láb, csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek.

nálam nincsen szerencséd!

Izmos kockahas, üres fej, te is csak kirakatbábu vagy."

.....

2018. jún. 28. 00:06
 20/43 anonim ***** válasza:
5%
Egyetértek a kérdezővel. A kövér nők nem véletlenül kövérek, sok más defektjük is van.
2018. jún. 28. 00:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!