Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felháborítónak érzem, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felháborítónak érzem, mikor kövér nők rám hajtanak. Jogosan? Lent részletezem.

Figyelt kérdés

Egész évben figyelek az étrendemre, keményen edzek, adok magamra, és van pofája bepróbálkozni nálam egy elhízott nőnek.

Levezetem logikusan. Én egész évben figyelek az étrendemre, nemet mondok a finomságokra, keményen edzek, és ő ennek a gyümölcsét élvezné úgy, hogy el van hízva és semmit nem mozog.

2018. jún. 27. 23:07
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
16%

Tudom mit erzel,Kerdezo.

N

2018. jún. 28. 01:10
 22/43 Fish1 ***** válasza:
96%

Hogy élvezné annak a gyümölcsét? Te edzel és ő fogy? :D

Amúgy szimplán közöld vele, hogy nem az eseted és kész. Nem értem... ha meg senki nem próbálkozna be, az lenne a baj?

A felháborodásod nem jogos. Gondolom nincs a homlokodra tetoválva, hogy 60 kiló felettiek kíméljenek. :) Attól, hogy valaki kövér, még ugyanúgy nő, mint aki sovány. Szerintem inkább örülj, hogy többféle nő érdeklődik utánad.

2018. jún. 28. 01:17
 23/43 anonim ***** válasza:
14%
Engem 55kg felettiek kíméljenek:)
2018. jún. 28. 01:34
 24/43 anonim ***** válasza:
97%
Buta, provokatív kérdés.
2018. jún. 28. 03:12
 25/43 A kérdező kommentje:
Genetikailag én is hajlamos vagyok a hízásra, mégsem vagyok kövèr.
2018. jún. 28. 03:13
 26/43 anonim ***** válasza:
98%
Ezt most úgy elképzeltem, hogy kilépsz az utcára, és tucatjával támadnak rád a túlsúlyos nők, és végigkergetnek a főutcán...
2018. jún. 28. 05:19
 27/43 anonim ***** válasza:
71%
Kamu.
2018. jún. 28. 05:20
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel nekik.

Ha ez nem kölcsönös, akkor ezt tapintatisan, kultúralt formában jelezd. Nem kell ezen felháborodni.

Én is keményen edzek, meg is látszik, de nem sértődtem még meg amiatt, hogy megtetszettem valakinek, aki nem tetszik.

Egyébként nekem a

2018. jún. 28. 06:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Tetszel nekik.

Ha ez nem kölcsönös, akkor ezt tapintatisan, kultúralt formában jelezd. Nem kell ezen felháborodni.

Én is keményen edzek, meg is látszik, de nem sértődtem még meg amiatt, hogy megtetszettem valakinek, aki nem tetszik.

Egyébként nekem a molett, nagytestű nők tetszenek, nincs összefüggésben azzal, hogy nekem milyen alkatom van.

2018. jún. 28. 06:47
 30/43 peca1000 ***** válasza:
20%

Kiírod az adatlapodra csupa nagybetűvel, hogy CSAK KISPORTOLT ALKATÚ CSAJOK ÉRDEKELNEK.

Ha mégis dagi írna, letiltod.

Ha élőben dagi csaj udvarolna, közlöd vele, hogy nem az eseted, csak kisportolt csajok érdekelnek.

Ha ennek ellenère sem hagy békén, elküldöd a halál fa....ra :)

2018. jún. 28. 06:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!