Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akiknek kövér a párjuk. Milyen együtt járni/élni vele? Elsőre elfogadtátok a súlyát, vagy idő kellett mire kialakult valami? A környezetetek nem bántott emiatt titeket? 24/N
Exem kövér volt.
A kapcsolat ugyanolyan rózsaszín ködösen, tündérmeseszerűen indult, mint bármely más kapcsolat szinte. Engem sosem zavart, hogy kövér, de a családja néha célzott rá, hogy "tudjuk, hogy kövér, de minden másban nagyon jó, és persze jószívű." Mondom nem értem, miért kell ezt kiemelni, ha zavarna, hogy kövér, nem járnék vele. A környezetem egyszer-kétszer felhozta, hogy dagi, de minden leintettem őket.
Nem is emiatt lett vége a kapcsolatnak. Amikor már biztosnak érezte a dolgot, akkor jött a folyamatos ivászat, haverokkal lelépés. Engem elhanyagolt, de tőlem azért elvárta, hogy mindig minden tökéletes legyen. Ha ott voltam, akkor is sokszor a gép előtt ült inkább.
Szóval... Szerintem amiatt, hogy kövér, nem fogsz hátrányt szenvedni. A jelleme fog hosszútávon dönteni a kapcsolatról.
22/N
Felejtsd el. Te soha nem fogod őt így elfogadni, hisz már most bizonytalan vagy.
Miért nem olyannak ismerkedsz, aki tetszik neked külsőre? Ennyire nehezedre esne ez és az, hogy ne játsz a másikkal?
Aki ennyire elhízott, az egy lusta egészségtelen mozgásszegény életmódot folytat.
Én heti 4x járok edzeni évek ota, es figyelek a kajara is, de kifejezetten bejonnek a macis pasik. A párom is husi, de tudjátok az akin van egy minosegi alapizomzat, de van mellé egy kis bele :D
3 éve vagyunk együtt, mozog ő is, fontos neki hogy ne tespedjen, és nekem ez a fontos. :)
Amúgy hullámokban rátör, hogy kipattintja magát, amiben támogatom, de egyáltalán nem sertodnek meg ha maci maradna.
Brumm :D
29N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!