Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felháborítónak érzem, mikor kövér nők rám hajtanak. Jogosan? Lent részletezem.
Figyelt kérdés
Egész évben figyelek az étrendemre, keményen edzek, adok magamra, és van pofája bepróbálkozni nálam egy elhízott nőnek.
Levezetem logikusan. Én egész évben figyelek az étrendemre, nemet mondok a finomságokra, keményen edzek, és ő ennek a gyümölcsét élvezné úgy, hogy el van hízva és semmit nem mozog.
2018. jún. 27. 23:07
1/43 anonim válasza:
Szerintem te meleg vagy. Igen, jól olvastad, homoszexuális.
2/43 anonim válasza:
Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés
3/43 anonim válasza:
Miért ne hajthatna rád? Ha nem bejövős akkor közlöd vele, hogy nem az eseted és ennyi. Úgy viselkedsz mint valami hisztis primadonna.
4/43 anonim válasza:
Kicsit az agyadra is erosits.
(nem azzal van a gond, hogy nem tetszenek a koverek, hanem a stilusoddal)
5/43 anonim válasza:
Te gyümölcs... eszem a húsodat (ja, az nincs). Téged sem az eszedért környékeznek a Mangal Icák. :DD
6/43 anonim válasza:
Sok telt v elhizottabb nonek van sportos jo testu palija...nem ertem mit vagy ezen felhaborofva...neked nem jon be es ennyi.
En sem huzom fel magam azon ha egy koverebb v alacsonyabb v csorobb v szar kocsival rendelkezo pasi probalkozik. Normalissan banok vele es kozlom h nem az esetem...annelkul h megsertenem.
N26
7/43 anonim válasza:
Szegények talán komplexusuk van, és azt hiszik, csak ilyen gyengébb értelmi képességű férfi jönne össze velük.
8/43 anonim válasza:
Annyira azért nem élvezné a gyümölcsét. Nem tűnsz egy főnyereménynek :D
9/43 A legrosszindulatúbb válasza:
Azt már egy ideje megfigyeltem én magam is, amióta edzek, formásodnak a végtagjaim, vállasodok, azóta engem is többször betalál valami 100+ kilós csatakanca. A FB profiljuk például tele van izmos pasikás ultragáz bejegyzésekkel, bár azon meg szoktam lepődni, mivel eléggé világos a bőröm, hogy a zsírdisznók gerjednek rám, miközben sokuk pont a nagydarab fekákért csöpög.
10/43 anonim válasza:
Azért, mert edzel, figyelsz az étrendedre, foglalkozol magaddal még nem kéne így elszállnod magadtól. Tipikusan annak a típusnak tűnsz, aki csak a külsejével akarja/tudja megfogni az ellenkező nemet, persze nem akárkiket, csak akikről te úgy gondolod, hogy a te "szinteden" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!