Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves normális pasik, hol "bujkáltok"? Mi van veletek? Már megtaláltátok volna az igazit?
Már egy ideje "nyitott szemmel járok", és csak "tré" (bocsi a kifejezésért) alakokkal hoz össze a sors. Biztos valamit rosszul csinálok, vagy rossz helyen keresgélek! Merre vagytok, mit csináltok szabadidőtökben?
28L
egyet kell, hogy értsek az előttem hozzászóló férfitársakkal. én speciel normális pasinak tartom magam, egyáltalán nem vagyok ronda, izmos vagyok mivel rendszeresen sportolok, magas, van stílusom, nem iszom, nem cigizek és éppenséggel pénzem is van. mégis itt válaszolgatok a gyakorikérdések.hu-n. :D
hiába mondják a nők, hogy nekik normális pasi kell, ha ott van akkor úgyis dobják. általában a nagydumás, szédítős pasik a nyerők akik egy idő után halálra szivatják a csajt. velem pl. szeretnek a csajok barátkozni, dumálni, néha beléjük szeretek, aztán utána jól elkerülnek.
hogy azért válaszoljak is a kérdésedre. konditerembe járok, néha moziba, sétálgatok a városba, vásárolgatok, ilyenek....
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!