Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves normális pasik, hol "bujkáltok"? Mi van veletek? Már megtaláltátok volna az igazit?
Már egy ideje "nyitott szemmel járok", és csak "tré" (bocsi a kifejezésért) alakokkal hoz össze a sors. Biztos valamit rosszul csinálok, vagy rossz helyen keresgélek! Merre vagytok, mit csináltok szabadidőtökben?
28L
Sajnos tényleg ez van. Sok a tré emberke, még olyanok között is, akikről nem is gondolnád.
Vagy talán tényleg nem jó helyen keresgélsz?
Pl. ne discoba az biztos és ne bulikon.
Én úgy vettem észre, hogy a normálisabb pasik nem járnak bulizni. Mondjuk én sem jártam soha, de egy 28 év feletti és a körüli férfitől már érettséget várok.
Ami még az észrevételem, akiket ismerek és normálisak, azok:
-nem jönnek be (nem vonzódom)
-nagyon bejönnek, de nem tudom, hogy mi legyen, mert abszolút nem udvarlós típusúak, Legalábbis a nőknek kellene őket felszedni. Mert félénkek vagy büszkék vagy nemtudomén:(
26.L
általában sportolnak, vagy túlóráznak, esetleg ha van kutyájuk kutyát sétáltatnak és kirándulnak.
mondjuk attól függ hogy neked ki a normális...
akinek sok pénze van?
aki nem hitelből vette a kocsiját és a lakását, mégis bmw-vel járkál és budán lakik?
aki olyan ellenállhatatlanul néz ki mint Brad Pitt?
kicsit add lejjebb az igényeidet senki sem lehet tökéletes, de ha mégis lenne egy Tökéletes Úr, tedd fel magadba a kérdést:
"és te vajon megfelelsz neki?"
Szia, ritka a normális pasi. Sajnos mindig megtalálják a csajok a hibáinkat. Amúgy azér nincs normális mert mindenkinek más a "normális". Neked az h ne cigizzen és igyon vagy drogozzon, másiknak meg az h éjjel nappal a szórakozó helyeken van holt részegen és azt hiszi h ez jó.
Normális pasi: valamit biztosan sportol( a foci kilőve, általába azok eléggé nagypofájúak), a barátaival van a városba shopingolni(xD mi is szoktunk, és egyre többet), elmegy a moziba a haverjaival vagy a csaj barátaival, dolgozik(mer hát nyáron kell a pénz), vagy otthon van és próbálja átvészelni ezt a döglesztő nyári időt
Ott ahol a normális Nök, sajnos a helyet, idöpontot senki sem ismeri.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!