Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves normális pasik, hol "bujkáltok"? Mi van veletek? Már megtaláltátok volna az igazit?
Már egy ideje "nyitott szemmel járok", és csak "tré" (bocsi a kifejezésért) alakokkal hoz össze a sors. Biztos valamit rosszul csinálok, vagy rossz helyen keresgélek! Merre vagytok, mit csináltok szabadidőtökben?
28L
Én lányként szólnék hozzá. Egy barátnőm 26 évesen ugyanilyen helyzetben van. Nekem van néhány "normális" fiú ismerősöm, hát bemutattam őket egymásnak. Mondanom sem kell, a lánynak egyik sem tetszett. Mert a srác megjelent ingben-farmerben, és a lányt nem nyűgözte le. Neki valójában az izompólós "kivagyokén" típusú srácok jönnek be, csak azok persze mindig kidobják. Hiába vágyik normálisra, ha valójában pasiként számításba sem veszi őket. Vele már feladtam, így esélytelen, hogy találjon magának párt. Nézzetek magatokba: nem áll fenn ugyanez a helyzet nálatok is? Mert akkor esélytelen, hogy találjatok valakit.
Egyébként itt a nyár, ezer lehetőség az ismerkedésre. Szerintem normálisak is járnak bulizni, csak nem annyira könnyű észrevenni őket. De megtalálhatók fesztiválokon is, abból van egy csomó és könnyű ismerkedni. És igazából azzal sincs baj, ha valaki az utcán szólítja le azt, aki megtetszik neki. Legfeljebb azt mondja a másik, hogy ne haragudj, nem érek rá. (már ha normális, bunkó hp-król nem érdemes beszélni).
én tényleg bújkálok. de csak azért, mert nem akarok a sok ribivel összefutni itt-ott :)
kocsmában piálós csajok vannak, könyvtárban könyvmolyok, diszkóban egyéjszakások, neten perverzek, stb, stb...
ennyi. nincsenek normális emberek.
kedves kérdező, ne keress tovább. válassz valakit találomra, szülj neki gyereket, vezess háztartást (autót semmiképpen se!), lépj félre, fizess adót, öregedj meg békességben.
ez a világ rendje.
és remélem, az irónia is átjött.
az én fejem is bekötötték már ;)
bár olyan nincs, hogy hibamentes pasi, mint ahogy hibamentes nő sincs...
mindenkinek van bogara, ami előbb utóbb felidegeli a másikat :)
Megjegyzem, a korodbeli lányok a legjobbak :)
és a szörnyű az, hogy én még virággal és hónapokig tartó udvarlással küzdöttem, ma már ennek nincs jelentősége, 'szunk vagy nem 'szunk az ideális út a maiak számára... ez van...
én még szabad vagyok, de tényleg bújkálok :D
(8:17 is én voltam)
Én nem ez a korosztály vagyok, de annyiban hozzászólnék, mint normális pasi.
Nincs barátnöm pedig akarok és lehetne is.
Egyszerüen jól megvagyok egyedül, de akin látom h mennyire bejövök neki attól vhogy nem akarok már semmit.
Magamtól meg nem keresem a nőket.
Szten ez sok más korosztályban élö ffira is hasonlóan igaz.
Énis normálisnak tartom magam, de sajnos rossz lányba szerettem bele és most iszom a levét...S
21/f
Épp kihasznál minket valaki valószínűleg, vagy épp a legjobb barátja vagyunk valakinek.
Nyugi, neked nem mi kellünk, hanem a jó pasik. Bővebben a jó paraszt pasik.. ;)
Az a baj hogy a "normális" pasikat mint én a lányok észre sem veszik D: Mellesleg egy ribancal ugy sem járnék bár még nem volt csajom valószínűleg mert "normális" vagyok ... Igazábol sportolhatok vagy 1 lábon is álhatok ök le sem szarnak :O és az a polyén hogy nem vagyok ronda.
Amugy meg othon bujkálok a lakásban mert nem megyek el bulizni olyanokkal akik azt élvezik hogy milyet hánynak.
Szabad időben ha tehetem kirándulok vagy valmit sportolok, de mondom a mai csajoknak "raj" csávó kel xD
Így meghúzom magam kényelmes kuckóban és várom a csodát :S
18/F
11:02
detto :(
részvétem pajti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!