Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka az érdekes személyiségű nő?
Kicsit kevésbé offenzíven teszem fel ugyanazt a kérdést.
Szóval a lényeg az volt, hogy a legtöbb nőt nem érdekli igazán semmi más, mint a ruházkodás, szépítkezés, párkapcsoltai ügyek és az egymással való rivalizálás. Érdekelne, létezik-e olyan nő, akiben van belső fogékonyság ezeken kívüleső témák iránt is. Ha igen, ők mikkel foglalkoznak, mit dolgoznak, mik érdeklik őket?
"a legtöbb nőt nem érdekli igazán semmi más, mint a ruházkodás, szépítkezés, párkapcsoltai ügyek és az egymással való rivalizálás"
Konkrétan nem ismerek olyan nőt, akit ezek közül bármelyik behatóbban érdekelne :D
Mondjuk "top csajt" se igazán ismerek (kikent-kifent plázacica), külsőre ők inkább átlagosak, gondolom nem sok pasi veszi észre őket.
"Azért az állításom átgondolhatnád. A legtöbb embernek eléggé a béka segge alatt van az önkritikája. Hisztis vagy nagyképű ismerőseim sokszor tök random dolgokra fogják a sikertelenségüket."
A másik meg, hogy bizonyára sokaknál így van, de én azokat az embereket tudatosan széles ívben kikerülöm. Ugyanis az ilyen felelősséghárítók rendszerint előbb-utóbb lehúzzák az embert a saját szintjükre, nekem meg arra semmi szükségem.
"Lehet cukrozni a szart, a legtöbb nő gáz, ahogy van."
Senki sem tart puskát a fejedhez "most azonnal keress magadnak nőt" felszólítással kísérve.
#17 Van egy '68-as Nők lapja évkönyvem. Az aktuális politikai hírek és a szocializmus imádata után a következő a sorrend: sztorik arról hogy a nőnek mindig a legjobban kell kinéznie, bútordivat, divatos kabátok, lélektani cikkek, történelmi érdekességek, szerelmi cikkek (ismert emberek szerelmes levelei, modern szerelem, házasság és válás szerte a világon, stb), gyereknevelés (tisztaság, oktatás, anya-lánya kapcsolat), serdülő fiúk csoportos agressziója, hogyan lehet a házasságot elkerülni, olvasók levelei, keresztrejtvények, frizuradivat, kézimunka tanácsok és ötletek, kozmetika, háztartási ötletek (pl főzéshez, takarításhoz), receptek, végül pedig mesék amiket a gyerekeknek lehet felolvasni, meg gyerekversek.
Az elmúlt 50 évben nem sokat változott az ilyen magazinok tartalma: divat, gyereknevelés, főzés, párkapcsolati topikok és pszichológia. Kíváncsi lennék egy férfiaknak szóló évkönyvben mi szerepelne, akkor és most: szerintem ugyanúgy sport, autók, hódítási tanácsok, esetleg férfidivat. De náluk meg nem lenne háztartás és gyereknevelés.
#22: A közgondolkodás alapján minden nő erős és független, minden nő egyenlő. Más dologban meg nem haladt a közgondolkodás?
#24: "A másik meg, hogy bizonyára sokaknál így van, de én azokat az embereket tudatosan széles ívben kikerülöm. Ugyanis az ilyen felelősséghárítók rendszerint előbb-utóbb lehúzzák az embert a saját szintjükre, nekem meg arra semmi szükségem."
Nézz körül az oldalon. Mindenki ezt írja...
"A közgondolkodás alapján minden nő erős és független, minden nő egyenlő."
Tényleg? Én egyáltalán nem ezt tapasztalom. Lásd pl. Ákos "princípium"-interjúját, a vak komondoros történetet, a parlamenti képviselők közt a nők arányát, azt, hogy a MAI női magazinok miről írnak, stb.
#28: Hivatkozol pár szélsőséges példára egy balkáni országban. Pont úgy, mint amikor azt mondják, hogy a többség a nyerő pártra szavazott, pedig a többség nem rá szavazott.
+ hány női példát tudnál felhozni?
"Hivatkozol pár szélsőséges példára egy balkáni országban."
Amelyikben történetesen élünk.
"+ hány női példát tudnál felhozni?"
Mire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!