Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan ritka az érdekes személyiségű nő?
Kicsit kevésbé offenzíven teszem fel ugyanazt a kérdést.
Szóval a lényeg az volt, hogy a legtöbb nőt nem érdekli igazán semmi más, mint a ruházkodás, szépítkezés, párkapcsoltai ügyek és az egymással való rivalizálás. Érdekelne, létezik-e olyan nő, akiben van belső fogékonyság ezeken kívüleső témák iránt is. Ha igen, ők mikkel foglalkoznak, mit dolgoznak, mik érdeklik őket?
1-es:
Ezt mondjuk én sok férfi-ismerősömnél is megfigyeltem, ez inkább a nárcimus egyik jellemző tünete, nem annyira a női nemé. Vannak barátaim, akik gyakorlatilag olyanok, mint egy magnó, ami csak mondja a magáét, ha én beszélek, addig mintha lenyomnák a PAUSE gombot a magnón, megvárja türelmesen, hogy én is elmondjam a magamét, de nem reagál arra, csak folytatja a monológját.
A nőismerőseim, barátnőim reagálnak a témáimra, de valahogy semmi nem köti le őket mélyen, nem tudják magukat elfoglalni semmivel, csak rövid időre, akkor is inkább azzal, amivel épp én foglalkozom.
Engem ezek érdekelnek/hobbik:
-kézműves dolgok (varrás,szobrászat)
-könyv olvasás/írás
-hobbifotózás (leginkább a természetes dolgokat,élőlényeket)
-sorozatok (főleg az olyanok amikben egy kis tudomány,történelem is van de a humor kategória sem áll tőlem messze)
-érdekel a filmkészítés folyamata,a benne rédztvevők szerepe (ezt többnyire videókból követem
-szeretem a számítógépes játékokat,lehet akár online (LoL,Hearthstone,Heroes of the Storm) vagy offline (Sims3)
-olykor-olykor nyomon követem a politikát,de igyekszem benne nem agresszíven helyet foglalni
-sok biológia témájú dokumentumfilmet,könyvet szeretek és tanulok belőle
-a kortárs alkotású egyedi amatőr rövidfilmeket gyakran nézem
-szeretek álmodpzni és a jövőmet tervezni illetve érdekel a sport és a testtedzés is
-állatbarát vagyok
-szeretek a természetben lenni,kirándulni
Nem tudom ezek alapján érdekes e a személyisègem,de a kérdésed megválaszolhatatlan,lévén nem ismerheted minden lány személyiségét. Abban igazad van,hogy van egy réteg akik csak a telefont nyomkodják,de azokon is tudni kell túllátni. Sok értékes nő van,de ők nem feltétlen találhatók meg mindenhol. Ne a villogó sokaságot nézd. Inkább próbálj keresgélni másmilyen területen. Pl menj be egy könyvtárba,ott biztosan akadnak.
Szerintem én nem vagyok tipikus nő, férfias hobbim van és csak annyira érdekel a "szépítkezés" ,hogy jó stílusom legyen és kész. :D Néha azt érzem inkább férfinak kellett volna szülessek,de végül is így érdekesebb vagyok. Ettől függetlenül nem keresek párkapcsolatot és tökéletesen érzem magam a bőrömben. Az érzelmi intelligenciám is inkább a férfiakéhoz áll közelebb, nem szeretem kimutatni az érzéseim és előfordul,hogy passzív agresszív vagyok.
Én mindenkinek azt tudom tanácsolni hogyha magához hasonló párt akar találni akkor ott keresgéljen ahol szívesen tevékenykedik. A közös hobbi jó kiindulás, bármi is legyen az.
Mert így szocializálódtak. A legtöbb nő már kiskorában azt tapasztalja, hogy a szépséggel is elérik az érdeklődést, szóval nem ölnek bele rengeteg energiát a dologba. Plusz úgyis lesz több jelentkező akkor is, ha nem nagy társalgók.
Viszont azt tapasztaltam, hogyha egy nő érdekes személyiségű, akkor nagyon az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!