Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?
Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.
Ti is ennyire szépnek látjátok?
Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.
https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4
Ez a fiatalság =szépség dolgot mindenki felejtse el. Van nem egy 40+(azóta már 50+!) ismerősöm, aki nagyon szép, ráadásul nem szokott sminkelni és így is gyönyörű. Erről ennyit.
Egyébként nem rossz a kislány a képen, de van olyan kép rólam, amin szebb vagyok, mint ő ezeken a képeken. Hidd el, a szépségem nem oldja meg az életemet.
Szép, szép... de olyan semmilyen. Mai divatnak megfelelő tucat.
Ráadásul tuti, hogy mikor leszalad vásárolni, fele ennyire sem néz ki jól. Ezek beállított képek.
És ne hidd azt, hogy a szépség csak áldás. Sok-sok irígy ember van, meg sértődött férfi, akiktől a szép nő csak szájhúzogatást, gúnyos beszólást kap és vannak, irígységből vágják alatta a fát. Esetleg protekciora szert tehet, ha jó helyre fekszik, amíg rá nem unnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!