Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.

Ti is ennyire szépnek látjátok?

Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4

2018. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
Ja amúgy kérdező, lehet hogy te nem vagy ilyen babaarcú, mint amit linkeltél, de kitudja hány férfi fantáziáját mozgattad már meg? Van egy tényleg csúnya csaj az egyetemünkön, ellenben 100X jobban megmozgatott és 100x inkább örülnék ha vele tölthetnék egy éjszakát, mint ezzel a bájgúnárral... Ki tudja, lehet te voltál, de nem hiszem, te nem vagy csúnya, ebben biztos vagyok:)
2018. júl. 5. 03:46
 42/49 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nagyon szép, de szerintem nincs értelme egy vakakit kijelölni egy darab legszebbet, inkább azt mondanám, hogy sok nagyon szép lány van, és ő közülük az egyik.
2018. júl. 5. 07:48
 43/49 A kérdező kommentje:

ez az instagramja

[link]

2018. júl. 5. 20:11
 44/49 anonim ***** válasza:

Valóban szép lány, de aki szerintem a legszebb, az Alexis Ren:

[link]

[link]

2018. okt. 24. 12:04
 45/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fiatalság =szépség dolgot mindenki felejtse el. Van nem egy 40+(azóta már 50+!) ismerősöm, aki nagyon szép, ráadásul nem szokott sminkelni és így is gyönyörű. Erről ennyit.

Egyébként nem rossz a kislány a képen, de van olyan kép rólam, amin szebb vagyok, mint ő ezeken a képeken. Hidd el, a szépségem nem oldja meg az életemet.

2018. okt. 24. 12:37
 46/49 anonim válasza:
Háát, őszintén szólva láttam már szebbet. Ráadásul megjegyezném, hogy ennél jóval kevesebb sminkben. Nem linkelek, mert nem szeretném megsérteni a személyi jogait. Mivel nem híresség ezért a normális nevét fölösleges leírnom, mert Oroszországban még egy csomó ember rendelkezik ezzel a névvel,(igen, oroszról van szó) de a művésznevén, (GeiYin) szerintem megtaláljátok DeviantArt-on vagy cosplay.com-on, ha érdekelne titeket.
2018. okt. 24. 17:54
 47/49 anonim ***** válasza:
Tucat szőke. Meg tipikus ruszki feje van! Egy kedves arcú barna magyar lány sokkal szebb nála!
2019. szept. 5. 21:29
 48/49 anonim ***** válasza:
Szép lány, két dolog nem tetszik benne: az én ízlésemnek túl vékony és zavar, hogy kifejezéstelen a tekintete. Bambának tűnik. De lehet, hogy manapság így kell pózolni az Instagramom, elnézést, nem vagyok képben a divattal. Akit én nőként szépnek találok: Eva Longoria, Penelope Cruz, Shakira. Nekem a latin típusok jobban tetszenek. Rájuk szívesebben hasonlítnék, mint a bemutatott hölgyre. Valójában pedig örülök, hogy olyan vagyok, amilyen. Távolról sem tökéletes, ami régen zavart, de mára megtanultam hangsúlyozni az előnyös tulajdonságaimat, a kevésbé előnyöseket pedig leplezni. Illetve a korral csökkent a megfelelési kényszerem is, egyszerűen csak megpróbálom jól érezni magam a bőrömben. Szerintem most jobban nézek ki, mint fiatalabb korodban. Neked is ezt javaslom, kedves kérdező, ne másokhoz hasonlítsd magad. Ha elfogadod és szereted magad a hibáiddal együtt, hidd el, jobban érzed majd magad és vonzóbbá válasz mindkét nem szemében. Ne hidd egyébként, hogy a szép emberek élete könnyű. Pl. egy nagyon kedves barátnőm eleve szép, dekoratív és ezt még megfelelő módon ki is hangsúlyozza, ő az a klasszikus jó nő. Sajnos a nők többsége utálja, a férfiak pedig csak használni akarják a külseje miatt. Nagyon intelligens, keményen dolgozik, ma már vezető pozícióban, de folyamatosan küzd az előítéletek ellen, mikor a szakmai kompetenciáját kérdőjelezik meg, csak mert szép. Eleve feltételezik, hogy nem a saját erejéből jutott el oda, ahol van, pedig én tudom, hogy mindent magának köszönhet. Én nem vagyok szép, viszont csinos, ezt sokan észreveszik, jól öltözöm és sokkal többet adok magamra, mint a környezetem. Olyan szakmában dolgozom, ahol nem szokás a klasszikus értelemben nőiesen kinézni, viselkedni, férfias közeg, a benne lévö nők többsége nem foglalkozik a külsejével. Én pont nem erősítem a sztereotípiát. Ebben a közegben igazi cicamicának számítok az átlagnál kicsit igényesebb külsőmmel. Nekem is bizonyítanom kellett duplán, hogy agyam is van és értek a szakmámhoz, annak ellenére, hogy csinos vagyok. (Szoknyát hordok, festem a körmöm, stb. teljesen alap dolgok, és távol vagyok a széptől, de itt más a mérce.) Szerencsére elfogadnak, de nem mindenki ilyen szerencsés. Belegondoltál, mennyi előítélettel szembesülnek a valóban szép emberek?
2019. szept. 5. 21:53
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

Szép, szép... de olyan semmilyen. Mai divatnak megfelelő tucat.

Ráadásul tuti, hogy mikor leszalad vásárolni, fele ennyire sem néz ki jól. Ezek beállított képek.

És ne hidd azt, hogy a szépség csak áldás. Sok-sok irígy ember van, meg sértődött férfi, akiktől a szép nő csak szájhúzogatást, gúnyos beszólást kap és vannak, irígységből vágják alatta a fát. Esetleg protekciora szert tehet, ha jó helyre fekszik, amíg rá nem unnak..

2019. szept. 15. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!