Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.

Ti is ennyire szépnek látjátok?

Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4

2018. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
80%

Biztosan, mivel a szépség szubjektív.

Amúgy smink nélkül is láttad már?

2018. jún. 15. 21:25
 2/49 anonim ***** válasza:
91%
Nekem úgy néz ki mint egy kirakati műanyag baba.
2018. jún. 15. 21:26
 3/49 A kérdező kommentje:
Az utolsó képen nagyon kevés smink van rajta, a videóban pedig világosan látszanak a természetesen szép vonásai, tehát nem egy ilyen insta modell féleség, aki csak bizonyos szögből, filterekkel néz ki jól.
2018. jún. 15. 21:30
 4/49 anonim ***** válasza:
49%

Nekem nőként két hatalmas szépségideálom vagy inkább úgy fogalmaznék hogy 2 nő akiket mindenkinél szebbnek látok.

1.Romy Schneider fiatalon:

[link]

(remélem jó linket raktam be és tekintsünk el attól hogy sisi jelmezben van ,az összes képén gyönyörű ez a nő szerintem)

2. A második pedig a mai szépségideálnak jobban megfelel Selena Gomez.

[link]

Számomra ők (most csak ha a külsőről beszélünk) a TÖKÉLETES szépséget testesítik meg.

2018. jún. 15. 21:50
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg szép lány, de én nő vagyok, és az utolsó kép az 'no makeup makeup' magyarul amire azt hiszi egy laikus pasi hogy hu ezen csak kis szempilla spiral van, az a valóságban: primer, 2reteg alapozo, korrektor, highlighter, puder, kontúr, szemoldok alap hogy ki van festve, szemhej alapozo, tobbfajta szemhejpuder(ezen a lányon narancs és barna van) szajkontur ceruza, nude ruzs, szempillaspiral, barna szemceruza vizvonalra meg fehér.

Most ezt csak azert irom hogy tudd ez a mimimum az ilyen kepeknel.

Persze sz. Rbol nem lehet várat építeni tehat alapbol szep a lany arca de azert egy igazi felkeles utani kép lenne a mervado :) a szépség pedig relativ.

2018. jún. 15. 21:50
 6/49 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg szép. De nekem kicsit "unalmas", olyan Palvin Barbi kategória.

Nőként én Angelina Jolie-t tartom nagyon szép arcú nőnek. Tudom, hogy elég megosztó, sokaknak nem tetszik, dehát ilyen az ízlés. :)

[link]

2018. jún. 15. 21:54
 7/49 anonim ***** válasza:
15%

Számomra ő:

[link]

2018. jún. 15. 21:55
 8/49 A kérdező kommentje:

Szerintem Selena Gomez semennyire se szép.

Furcsa, hogy Angelina Joliet a férfiak általában annyira nem tartják szépnek (maximum a fiatalkorit).

Szerintem az a különleges Angelina Jolie-ben, hogy nagyon jó az arcfelépítése, valahogy karakteres, ami nőknél elég ritka.

2018. jún. 15. 22:03
 9/49 A kérdező kommentje:
Úristen Frida Aasen elképesztően szép és neki a teste is tökéletes, nem csak az arca.
2018. jún. 15. 22:05
 10/49 anonim ***** válasza:
98%
Nem csunya, de teljesen atlagos szepseg, semmi egyedit, kulonlegeset nem latok rajta. Tucat szepseg.
2018. jún. 15. 22:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!