Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?
Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.
Ti is ennyire szépnek látjátok?
Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.
https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4
Biztosan, mivel a szépség szubjektív.
Amúgy smink nélkül is láttad már?
Nekem nőként két hatalmas szépségideálom vagy inkább úgy fogalmaznék hogy 2 nő akiket mindenkinél szebbnek látok.
1.Romy Schneider fiatalon:
(remélem jó linket raktam be és tekintsünk el attól hogy sisi jelmezben van ,az összes képén gyönyörű ez a nő szerintem)
2. A második pedig a mai szépségideálnak jobban megfelel Selena Gomez.
Számomra ők (most csak ha a külsőről beszélünk) a TÖKÉLETES szépséget testesítik meg.
Tényleg szép lány, de én nő vagyok, és az utolsó kép az 'no makeup makeup' magyarul amire azt hiszi egy laikus pasi hogy hu ezen csak kis szempilla spiral van, az a valóságban: primer, 2reteg alapozo, korrektor, highlighter, puder, kontúr, szemoldok alap hogy ki van festve, szemhej alapozo, tobbfajta szemhejpuder(ezen a lányon narancs és barna van) szajkontur ceruza, nude ruzs, szempillaspiral, barna szemceruza vizvonalra meg fehér.
Most ezt csak azert irom hogy tudd ez a mimimum az ilyen kepeknel.
Persze sz. Rbol nem lehet várat építeni tehat alapbol szep a lany arca de azert egy igazi felkeles utani kép lenne a mervado :) a szépség pedig relativ.
Tényleg szép. De nekem kicsit "unalmas", olyan Palvin Barbi kategória.
Nőként én Angelina Jolie-t tartom nagyon szép arcú nőnek. Tudom, hogy elég megosztó, sokaknak nem tetszik, dehát ilyen az ízlés. :)
Szerintem Selena Gomez semennyire se szép.
Furcsa, hogy Angelina Joliet a férfiak általában annyira nem tartják szépnek (maximum a fiatalkorit).
Szerintem az a különleges Angelina Jolie-ben, hogy nagyon jó az arcfelépítése, valahogy karakteres, ami nőknél elég ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!