Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.

Ti is ennyire szépnek látjátok?

Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4

2018. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Ha úgy nézhetnék ki, mint ő az első képen és kb 170-175 cm lehetnék, akkor már kb semmi más nem kellene az élettől. Még ha műtétekkel meg is tudnám közelíteni ezt, évekig tartana, fiatalabb meg már nem leszek.
2018. jún. 16. 14:13
 32/49 anonim válasza:
92%
Ne hidd ezt. En 175 cm vagyok es voltam mar modell (divat, es nem glamour:D) kulfoldon is es kerestem vele eleg jol, de nem huzott ki a nehez helyzetekbol az, hogy jol nezek ki. Inkabb legyel okos, elj jol es majd atszabathatod az arcod barmilyenre
2018. jún. 16. 14:39
 33/49 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy nem húz ki a nehéz helyzetekből, de nem tudod milyen az, amikor csúnyának születsz és gyakorlatilag nincs fiatalkorod, semmit se élsz meg, amit a kortársaid, mindenki lekezel stb. Ha úgy néznék ki, mint ő, akkor soha többé nem kellene szégyenkeznem és tudnék azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik tényleg fontosak. Az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni a kevésbé szerencsésebbekkel. Nem tudhatod, hogy hogyan bánnának veled, ha kevésbé lennél szép. Amit te valószínűleg alapnak veszel: barátok, párkapcsolat, mosoly idegenektől, üzletekben kedves eladók és egyéb apróságok, nekem nem járnak.

Ja és valamennyire okos vagyok, az ország egyik legjobb egyetemére járok, csakhogy mostanra olyan szinten kikészültem a megaláztatások miatt, hogy nem tudok tanulni se, szóval ez nem ilyen egyszerű..Tegyük fel valahogy szerzek diplomát, aztán pénzt, aztán tegyük fel sikeresek lesznek a műtétek, már nem leszek fiatal, soha sem kapom vissza az elpazarolt éveimet, meg igazán szép se leszek, mert ahhoz fiatalnak is kellene lenni. Na mindegy, elég a nyomoromból.

2018. jún. 16. 15:13
 34/49 anonim ***** válasza:
igen. én de tenyleg
2018. jún. 16. 16:17
 35/49 anonim ***** válasza:
78%
Sajnálom a történeted kérdező, erőt kívánok neked az élethez. Akit linkeltél, hát, nem csúnya. :D Szép. De azért nem mondanám a legszebb nőnek. Nem tudok most szebbet linkelni, de az ő arcán tudnék úgy változtatni, hogy kicsit szebb legyen. A szemöldökét, elsőnek. Olyan kis csenevész, girbegurba. :D De nagyon cuki, szép, babaarc az övé, ezzel már tudnék élni.
2018. júl. 4. 23:09
 36/49 anonim ***** válasza:
66%
Változtatnék az ajkán, most apró a videóban. A szemén, hogy ne ilyen szürkéskék legyen, hanem égszínkék, azúrkék. A hajszínén, hogy ne ilyen fakó, szürkés-szőke legyen. És az arcformáján, hogy kicsit oválisabb legyen, ne ilyen széles. A fotóin sokkal szebb, ezeket a videóról írtam.
2018. júl. 4. 23:11
 37/49 anonim ***** válasza:
Nekem Angela White az egyik legszebb nő a Földön. Neki szép arca is van, plasztika nélkül, az alakja meg, hú....
2018. júl. 4. 23:43
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Remélem, csak vicceltél...

2018. júl. 5. 03:23
 39/49 anonim ***** válasza:
39%

Annyira gondoltam, hogy nő a kérdező, nekem nagyon férfias ez a nő, nem tetszik. Főleg a 4. fotón, süt róla az értelem... És, hogy mutassak szebbet? Mutatnék, de az személyi jogokat sértene, de láttam ma is pár tucat szebbet.

De itt van pl. Elsa Jean [link]

vagy ha már rosszlányosabb, fiúsabb, akkor pl. Miranda a Trónok Harcából

[link]

dögös orosz: Nastya Shmakova

[link]

Alexandra Stan pár évvel ezelőtt ég igen szép volt

[link]

2018. júl. 5. 03:35
 40/49 anonim ***** válasza:
100%
Vagy Grace Kelly, ha retro? Nyam... Gyönyörű nő volt.
2018. júl. 5. 03:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!