Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?
Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.
Ti is ennyire szépnek látjátok?
Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.
https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4
Elhiszem, hogy nem húz ki a nehéz helyzetekből, de nem tudod milyen az, amikor csúnyának születsz és gyakorlatilag nincs fiatalkorod, semmit se élsz meg, amit a kortársaid, mindenki lekezel stb. Ha úgy néznék ki, mint ő, akkor soha többé nem kellene szégyenkeznem és tudnék azokkal a dolgokkal foglalkozni, amik tényleg fontosak. Az emberek nagyon kegyetlenek tudnak lenni a kevésbé szerencsésebbekkel. Nem tudhatod, hogy hogyan bánnának veled, ha kevésbé lennél szép. Amit te valószínűleg alapnak veszel: barátok, párkapcsolat, mosoly idegenektől, üzletekben kedves eladók és egyéb apróságok, nekem nem járnak.
Ja és valamennyire okos vagyok, az ország egyik legjobb egyetemére járok, csakhogy mostanra olyan szinten kikészültem a megaláztatások miatt, hogy nem tudok tanulni se, szóval ez nem ilyen egyszerű..Tegyük fel valahogy szerzek diplomát, aztán pénzt, aztán tegyük fel sikeresek lesznek a műtétek, már nem leszek fiatal, soha sem kapom vissza az elpazarolt éveimet, meg igazán szép se leszek, mert ahhoz fiatalnak is kellene lenni. Na mindegy, elég a nyomoromból.
Annyira gondoltam, hogy nő a kérdező, nekem nagyon férfias ez a nő, nem tetszik. Főleg a 4. fotón, süt róla az értelem... És, hogy mutassak szebbet? Mutatnék, de az személyi jogokat sértene, de láttam ma is pár tucat szebbet.
De itt van pl. Elsa Jean [link]
vagy ha már rosszlányosabb, fiúsabb, akkor pl. Miranda a Trónok Harcából
dögös orosz: Nastya Shmakova
Alexandra Stan pár évvel ezelőtt ég igen szép volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!