Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.

Ti is ennyire szépnek látjátok?

Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4

2018. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
54%

"olyan Palvin Barbi kategória."

Neki sokkal erdekesebb es szebb az arca.

2018. jún. 15. 22:10
 12/49 anonim ***** válasza:
94%

Na látod kérdező! Kinek ez kinek az. Hiába próbálja a média és nagyon sok ember elhitetni hogy a szépség nem relatív,pedig NAGYON az. Aki valakinek a legszebb másnak a legkevésbé sem.

Ezzel nem akarlak megsérteni de az ilyen és ehhez hasonló kérdéseknek pont ezért nincs értelme:)

2018. jún. 15. 22:10
 13/49 A kérdező kommentje:
Oké, relatív, de csak egy bizonyos fokig. Tehát nekem pl a Selena Gomez típusú lányok nem tetszenek, de ettől még látom, hogy csinos, csak míg másnak 10/10, nekem lehet, hogy csak 7/10 vagy 6/10, de nem nagyon van olyan ember, aki szerint átlag alatti lenne, tehát a szépség csak egy bizonyos fokig relatív.
2018. jún. 15. 22:14
 14/49 anonim ***** válasza:
73%

"olyan Palvin Barbi kategória."

"Neki sokkal erdekesebb es szebb az arca."

Szerinted. Szerintem nem. Kár erről vitázni :)

2018. jún. 15. 22:17
 15/49 anonim ***** válasza:
87%
Szerinted mennyire releváns a kérdésed, amikor kiemelsz egy nőt abból a jópár millióból, aki létezik és számításba jöhet?
2018. jún. 15. 22:49
 16/49 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem is nagyon szép nő

Szép az arca az ajka, szája haja

Egyszerűen tökéletes ☺️

2018. jún. 15. 22:50
 17/49 A kérdező kommentje:

oké akkor átfogalmazom: 'ismertek nála szebb nőt?'

+érdekel, hogy milyennek látják mások, mert nekem az első képen egyszerűen tökéletes (tudom, hogy nem teljesen a valóságot tükrözi, a többi képen nem is egészen így néz ki stb.)

2018. jún. 15. 22:52
 18/49 A kérdező kommentje:
Ez előbbit nyilván a #15-ösnek írtam.
2018. jún. 15. 22:53
 19/49 anonim ***** válasza:
84%

Nem csúnya, de erre mondani, hogy tökéletes, az röhej.:D Nem, nem vagyok szebb nála, de ezer orosz vagy ukrán csajt tudnék mutatni, aki köntörbe vágja. Itt van pl ő:

(Dasha Dereviankina)

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 15. 23:00
 20/49 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is ahogy irtak az elottem hozzaszolok. A tucat szepsegeket koze tartozik. Semmi extra nincsen benne. En mar kb minden lanyt egyformanak latok. Szep szep de sokkal szebb nok vannak nala. Nekem pl nem jon be hogy sminkeli magat. A no make nemtom mi alatt meg nemtom mit ert..ugyanugy van rajta vakolat.
2018. jún. 15. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!