Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik ennél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ennél a nőnél szebb?

Figyelt kérdés

Szerintem szinte tökéletes. Nála szebb arcú nőt soha sem láttam, ráadásul természetesen is szép.

Ti is ennyire szépnek látjátok?

Linkeljetek képet nőkről, akiknek az arcát a legszebbnek látjátok.

[link]

[link]

[link]

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=MMRTs-JMAz4

2018. jún. 15. 21:21
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinél van egy még szebb/jobb.
2018. jún. 15. 23:11
 22/49 A kérdező kommentje:
# 19: Még nem is hallottam róla korábban. Olyan mint egy istennő körülbelül, nyilván 10/10-es, de nekem valamiért mániám a sötét szőke haj, fehér bőr és kék szem. Valahogy csak az ilyen nőket tudom igazán szépnek látni.
2018. jún. 15. 23:17
 23/49 anonim ***** válasza:
31%

Gyönyörű, de olyan unalmasan tökéletes és a homloka nem elég magas. A párnás képen tetszik a legjobban. A videófelvételen unalmas és sokkal kevésbé szép, mint a fotókon.

Hozzá mit szólsz?:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2018. jún. 15. 23:42
 24/49 anonim ***** válasza:
22%

Szép, a kislányos, babaarcú fajtából.

Hogy legszebbeknek találom őket, az túlzás, inkább azt mondom, hogy az ideálom az "erős állvonal", meg a nagyon dús haj (meg a cs.cs.k, de az itt nem volt kérdés :D )

[link]

[link]

Tehát az ideálom pont a tiédnek az ellentéte, de persze azt látom, hogy ez is, és a "Palvin Barbi nőtípus" is szép, tehát annyira nem relatív, a főbb arányok jók itt is, ott is.

2018. jún. 15. 23:46
 25/49 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem sem csúnya, de nem nyűgöz le, mert jellegtelennek látom, tehát nagyjából fél perce ikszeltem ki a belinkelt képeket, és már most sem tudnám felidézni a képzeletemben az arcát. De egyetértek veled abban, hogy a szépség attól még nem lesz (teljesen) relatív, hogy két egyértelműen átlagon felüli szépségű csaj közül én az egyiket preferálom, te meg a másikat.:D

Sokáig az én szememben is Selena Gomez volt A Nő, de egy ideje már inkább csak egy kisminkelt tízéves kislányt látok benne. Ha most kéne választanom valakit, akkor az a tizenéves Kaya Scodelario lenne (azóta mintha veszített volna a kisugárzásából).

2018. jún. 16. 00:12
 26/49 anonim ***** válasza:
56%

Én nőként írok, ha nem baj. Erről a lányról nekem is az jut eszembe, hogy jellegtelen, átlagos szépség. Nyilván csúnyának senki nem mondaná, de nekem semmi extra. Számomra a karakteresebb, vagy egyedibb arcok tetszenek. Három nő, akik számomra megtestesítik az igazi szépséget:

Scarlett Johansson

[link]

Zooey Deschanel

[link]

Amanda Seyfried

[link]

De a szépség tényleg annyira relatív.

2018. jún. 16. 01:36
 27/49 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon szép, mondom ezt úgy, hogy távol áll az ideálomtól.
2018. jún. 16. 06:09
 28/49 anonim válasza:
100%
Jaj, ne az Instagramon szocializadjatok mar. Ott mindenkinek (marmint az instamodelleknek, az orosz modelleknek meg foleg) alap az arcfelvarras, szajfeltoltes, orrmutet, allkorrekcio, stb. Miota Kylie Jenner ota divat a plasztika, mindenki gyonyoru lett. Az Adriana Lima kinezetu lany akinek valaki linkelte az instajat.. hat, ha tiz evvel korabban szuletik, tuti szupermodell lett volna:) De ma mar csak ‘atlagos’ instamodell. Hogy a kerdesre is valaszoljak, tenyleg nagyon szep lany, termeszetes
2018. jún. 16. 09:47
 29/49 anonim ***** válasza:

Azért modell, mert szép, mert különleges.

Nem mindegy,h másnak tetszik-e?

Amúgy meg nyilván igen,hisz modell.

Nem a külső csak ami miatt társat választunk. Persze,az is fontos. Ettől függetlenül gondold át,mi az,amitől valaki jó barátodnak tartasz, mert a társ erre kell hasonlítson lélekben - a külső pedig a testi dolgok miatt fontos. Azonban a lelki kapocs nélkül elég sekélyessé fog válni a közös élet

2018. jún. 16. 10:31
 30/49 anonim ***** válasza:
87%
Szép, szép, de az a kockalada a háttérben sokkal szebb.
2018. jún. 16. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!