Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsit sem undorító pl. hamutartóval csókolózni? én kifejezetten cigi ellenes vagyok de nem betegesen csak szimplán írtózom . Sztetek nem taszító?
Amúgy ez elég korrekt topic, mert (még) nem megy a másik fél szidása:D maradjon is ilyen:D
Vitatkozásnak van értelme:)
Egyébként van bunkó, meg értelmes dohányos is (vagy nevezzük figyelmesnek:P)
Nehéz amúgy tényleg.
Főleg az első pár nap, 1 hét....
Az amolyan nagy "vízválasztó":D
én pl 2 nap után ideges vagyok meg nem lehet velem beszélni (ez mások elmondása, nekem fel se tűnt)
én vagyok az aki kinevette 20 oldalt az elején (bocsi érte:P)
szóval nekem is cigizett apa, és azelőtt 1 évvel rakta le, hogy én elkezdtem. Ő nikotintapaszt használt, és immár több, mint 4 éve nem gyújtott rá, és már soha nem is fog :)
és dohányos vagyok, mert hétköznaponta is szívom, ha rámjön, és szeretek cigizni, de pl. utálom a cigifüstöt, meg a füstszagot, ezért mindig van nálam rágó, mentolos cukor, meg parfüm. szóval lehet ezt is igényesen csinálni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!