Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kicsit sem undorít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kicsit sem undorító pl. hamutartóval csókolózni? én kifejezetten cigi ellenes vagyok de nem betegesen csak szimplán írtózom . Sztetek nem taszító?

Figyelt kérdés
nekem apukám az aki elég régóta cigizik .és így én is passzív dohányos vagyok sajna .már hozzászoktam h füstöl és nem is olyan zavaróan teszi mint egyesek.le is akart szokni róla elvileg dehát nemegészen úgysikerült.anya is ellenzi de volt mikor rá rá gyújtott és én ezt anno annyira nagyon nembírtam h elkezdtem szinte sírni tőle pedig ő nem azt csinálta h mindennap 2 dobozt szívott el...én igen fiatal vagyok de egy csomó korombeli kölök is cigizik .nem aggódtok az egészségetek miatt most komolyan ? tiszta drog ..
2010. jún. 16. 16:24
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Amúgy ez elég korrekt topic, mert (még) nem megy a másik fél szidása:D maradjon is ilyen:D

Vitatkozásnak van értelme:)

Egyébként van bunkó, meg értelmes dohányos is (vagy nevezzük figyelmesnek:P)

2010. jún. 16. 17:31
 42/45 A kérdező kommentje:
apukám is figyelmes .bár 3 kölyök mellett nem árt .de köszönetet nemmondok neki .mert nagyon haragszom rá emiatt h nem teszi le ..de igyekszik ..tényleg nem könnyű gondolom ha neki se megy mert ő azért erős jellemű
2010. jún. 16. 17:33
 43/45 anonim ***** válasza:

Nehéz amúgy tényleg.

Főleg az első pár nap, 1 hét....

Az amolyan nagy "vízválasztó":D

én pl 2 nap után ideges vagyok meg nem lehet velem beszélni (ez mások elmondása, nekem fel se tűnt)

2010. jún. 16. 17:40
 44/45 anonim ***** válasza:

én vagyok az aki kinevette 20 oldalt az elején (bocsi érte:P)

szóval nekem is cigizett apa, és azelőtt 1 évvel rakta le, hogy én elkezdtem. Ő nikotintapaszt használt, és immár több, mint 4 éve nem gyújtott rá, és már soha nem is fog :)

és dohányos vagyok, mert hétköznaponta is szívom, ha rámjön, és szeretek cigizni, de pl. utálom a cigifüstöt, meg a füstszagot, ezért mindig van nálam rágó, mentolos cukor, meg parfüm. szóval lehet ezt is igényesen csinálni ;)

2010. jún. 17. 01:23
 45/45 A kérdező kommentje:
igaz :)
2010. jún. 17. 02:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!