Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsit sem undorító pl. hamutartóval csókolózni? én kifejezetten cigi ellenes vagyok de nem betegesen csak szimplán írtózom . Sztetek nem taszító?
Tisztelt kérdező. Most akkor az a kérdés, hogy csókolóznék-e dohányossal, vagy cigiellenes kampányt csinálsz?
Nem mintha zavarna, de akkor tegyünkhelyre pár dolgot.
A "tiszta drog" kijelentés ordenáré butaság. Persze, stimulál, addiktív, de szívj el egy cigit, és másnap nyalj el egy lsd-bélyeget, vagy lődd be magad ketaminnal, és meglátod, hogy mit hívnak az emberek tudatmódosult állapotnak. De inkább ne csináld, ha lehet.
Elnyűhetetlen nagymamákat látok napi 40 szál tigrissofit elszívni, és semmi bajuk tőle, míg egészségesen élő emberek lazán elhunynak tüdőrákban. Persze, a dohányosoknak roncsolja a tüdejét a cigi, de a sírkövesnek a márványpor is legalább annyira, még sincs hiszti a szakma betiltása ellen.
Abszolút megértem a gyermeki lelkesedésedet, én is ilyen voltam 10 éve, de rájöttem, hogy nem jó dolog ilyeneken zsörtölődni ahelyett, hogy a saját boldogságoddal lennél elfoglalva.
Válaszolva a kérdésedre is: Nekem nem derogál dohányos emberrel csókolózni, mivel vagy szeretem az illetőt, és akkor ha zavar akkor megbeszéljük, vagy alkalmi partnerről van szó, akkor pedig eltűröm.
Szóvalj ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
Tisztelt kérdező. Most akkor az a kérdés, hogy csókolóznék-e dohányossal, vagy cigiellenes kampányt csinálsz?
Nem mintha zavarna, de akkor tegyünkhelyre pár dolgot.
A "tiszta drog" kijelentés ordenáré butaság. Persze, stimulál, addiktív, de szívj el egy cigit, és másnap nyalj el egy lsd-bélyeget, vagy lődd be magad ketaminnal, és meglátod, hogy mit hívnak az emberek tudatmódosult állapotnak. De inkább ne csináld, ha lehet.
Elnyűhetetlen nagymamákat látok napi 40 szál tigrissofit elszívni, és semmi bajuk tőle, míg egészségesen élő emberek lazán elhunynak tüdőrákban. Persze, a dohányosoknak roncsolja a tüdejét a cigi, de a sírkövesnek a márványpor is legalább annyira, még sincs hiszti a szakma betiltása ellen.
Abszolút megértem a gyermeki lelkesedésedet, én is ilyen voltam 10 éve, de rájöttem, hogy nem jó dolog ilyeneken zsörtölődni ahelyett, hogy a saját boldogságoddal lennél elfoglalva.
Válaszolva a kérdésedre is: Nekem nem derogál dohányos emberrel csókolózni, mivel vagy szeretem az illetőt, és akkor ha zavar akkor megbeszéljük, vagy alkalmi partnerről van szó, akkor pedig eltűröm.
Szóval ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz.
20 oldal. :)
200 még könnyű vizsga.
ok .igazad van .én egyébként nem kampányolok tényleg nem :)
de lejött a válaszból h Te is cigis vagy.
és amúgy tényleg én is és mindenki más is azt csinál amit akar ..elvégre szabad ország
Persze, én is cigis vagyok, ezt nem tagadom.
Mindenesetre, ne állíts olyan korlátokat magad elé, amiknek semmi értelmük. Ha majd eljön a "nagy ő", vagy egy hasonló lovag, és dohányozni fog, akkor bánni fogod az önfejűség miatt elmulasztott alkalmat.
DE
Ami a kérdésedhez-problémádhoz vág:
Cigizni jó. Ezt senki sem tagadja. Egyszerűen jó érzés rágyújtani. Ezért van annyi dohányos.
És lehet mondani az egészséget, a környezetet, akármit, amíg jó, addíg nem érdekli az embert (kevésbé). Ugyanolyan alapvető emberi mechanizmus, mint a környezetszennyezés és a túltermelés kérdéskörében - tudom hogy hosszútávon rossz, de most jó, úgyhogy sz@rok rá.
És ezt nem lehet megváltoztatni az emberekben, akárhogy tudatosítunk mindenfélét.
16:51:
Igen, kifogás mindig van. :) és pozitívnak feltüntetett dolgok, amikre valójában nincs szükség. több kárt okoz, mint hasznot, nehogy már több jó szóljon mellette... ez a Te szemszöged.
az én ismerősöm, aki 20 év után hagyta abba a dohányzást (annyi idősen kezdte, mint ahány éve szívta), csupa jó dologról számolt be. pl. érdekes mód nem kellett többé szedni a szívgyógyszerét, a szívritmusszabályozót. nem köhécselt egész éjjel és jobb lett a közérzete. az első pár nap volt bitang rossz neki, mert szédült a nikotinhiánytól, de legyőzte.
Pont annyit fog érni a diplomája. Lehetnek jó jegyei, ha nem vágja az anyagot, ki fogják rúgni. Ha meg ennyire inteligens, akkor tényleg elmehet a fenébe :)
Én meg szívok itt 1-1 vizsgára 500-1000 oldalas tankönyvekkel.
17:13
És ha rágyújtanak mellette, akkor majd megdöglik egy slukkért. Ha azt mondja nem így van, akkor hazudik. A dohányzásról nem lehet leszokni.
Mindenki azzal jön, h ismer egy mamikát, aki 60 éve szívja és nincs baja...
Igen, de mellette ott a több 1000 olyan, aki nem élte meg a mamikakort dohányosként.
Az én nagyapámat is a cigi ölte meg, pedig akkor már jó ideje nem szívta. nem tudom megszámolni, hány ember van a közelemben, akinek levágták a lábát érszűkület miatt. és annak ellenére továbbra is szívja, pedig nyilván egyedül az okozta a bajt.
apám egész éjjel majd' megfullad, úgy köhög, tuti, h nem fogja megérni azt a kort, amit az édesanyja. anyám, aki szintén erős dohányos, ugyancsak álmaiban hiheti, hogy elér olyan kort. mindketten boldogak lehetnek, ha a 60-at megérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!