Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsit sem undorító pl. hamutartóval csókolózni? én kifejezetten cigi ellenes vagyok de nem betegesen csak szimplán írtózom . Sztetek nem taszító?
20 oldalasnak: akkor jó, azt hittem fiatalabb vagy :D
kérdezőnek: soha nem dobálom el a csikket, ha kell elsétálok vele a legközelebbi hamuzóig, és amikor nem dohányossal találkozom, akár lány, akár fiú, akkor sose gyújtok rá se előtte, se közben, és így nem zavarom.
Kérdező: amíg nem vagy dohányos, nem ismered a függés érzését. :) mivel én sem dohányzom, én sem ismerem. de ha már függő valaki, annak ezer oka van rá, miért szívja. ahogy olvashattad is: ellazít, segít tanulásban...
Közben meg olyan is elvégzi az egyetemet, aki soha nem dohányzott. nincs semmi olyan, amire az ember nem lenne képes cigi nélkül, csak cigivel, de aki már függő, annak létkérdés.
de vannak erős emberek, akik leszoknak róla. ismerek pár ilyet, minden tiszteletem az övüké. :)
én is tudok olyan aki pl 20 vagy több év után tette le ....DE ez rohadtul ritka :)
és cigizel de tudod h rossz dolog .és ugyanúgy szívod ..ok h gyorsabb mindennél .már bocs de sztem a szabad a levegő egy lapra se tehető a büdös undorító cigivel ..
hamutartókkal nem szoktam csókolózni, de a barátom cigizik, vele szoktam csókolózni, és nem zavar, sőt, nem is érzem.
apám kb. 25 éve dohányzik, anyám kb. 20 éve, volt időm hozzászokni a cigifüsthöz.
15/L
Nah csapjunk bele:D
20/F, egyetemista, napi 1,5 doboz (nyílván lánc-dohányos):D
Ellene:
- egészségtelen
- büdös (persze csak másoknak:D én szeretem:D)
- függőség.. (aki szereti úgyis rágyujtana a következőre:D, de legyen függőség.
Mellette:
- gyors
- nyugtat (jogos a biológiai magyarázat is, de én pl teljesen kikapcsolok egy cigi alatt:D kb mint egy fél órás szunya vagy nem tudom mihez hasonlítsam
- időtöltés (unalom ellen például:D, de tanulás nekem nem is megy cigi nélkül:D főleg ilyenkor amikor 700 oldalt be kell nyalni:D)
- kocsmázásnál kötelező kellék:)))
Megjegyzés: apa, anya dettó mint én:D hugom kiprobálta és kiröhögött, hogy mi miért cigizunk:D ennyi. aki nem akar az nem is fog cigizni:) Bár nem tom ezt miért irtam.
Egyébként nem dohányosok mellett például nem cigizek (megállóba stb kihagyom), illetve nem dohányos barátnő mellett letenném:)
huh, sztem ennyi elég:D
A dohányosoktól mind azt hallom, hogy "Ne szokj rá, semmi értelme"...
Egyszerűen akaraterő kérdése. Szüleim le tudták tenni a cigit, és nem több évükbe került, letették, nem vettek többet. Kész. Nem kell belemagyarázni, hogy nem megy. Akinek nem megy, az kicsit gyenge jellemre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!