Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kicsit sem undorító pl. hamutartóval csókolózni? én kifejezetten cigi ellenes vagyok de nem betegesen csak szimplán írtózom . Sztetek nem taszító?
jó de azt azért Te se gondolod komolyan h dohányozzunk és szokjunk le valahogy mert akk helyrejön az egészségiállapotunk ..Sőt..rá se kell szokni :)
és ok h én azért beszélek ilyen könnyen gondolom mert nem tudm milyen függőnek lenni .(mert mi ez ha nem függőség?!)
amúgy persze azért mert dohányzik valaki visszautasítani nem utasítanám vissza..
Látom sok haladás volt:D a "többet érvelsz mellette" vagyok:D
Nanáhogy:D szeretek cigizni:D
ettől függetlenül semmi értelme, és nem is javaslom senkinek:))) Csak simán szeretem:)
Egyébként igen, rengeteg a gyenge jellem.
megjegyzés: 3x próbáltam letenni a "logikus gondolkodás"nak hála, de mivel SZERETEK cigizni (és akarok is xD) igy nagyon nem ment:)
Viszont aki l tudja tenni annak grat;)
Am még egy érv ellene:
- iszony drága:D (napi 1,5el:P)
"És ha rágyújtanak mellette, akkor majd megdöglik egy slukkért. Ha azt mondja nem így van, akkor hazudik. A dohányzásról nem lehet leszokni."
Te már csak tudod, mert gyenge ember vagy és sosem sikerült! Igen, bevallotta, hogy még így egy év távlatából is hiányzik neki, ugyanakkor sosem fog újra rászokni, ellen fog állni. Mert ő erős ember, nem mint Te.
Az alkoholistákra is azt mondják, ha egyszer leszoktak, akkor soha többet nem ihatnak egy kortyot sem.
Undorító dolog, hogy mások felett ítélkezel és megkérdőjelezed a sikereiket, mert Te sosem voltál olyan erős ahhoz, hogy leszokj.
az már csak a hab hogy házak árát füstölitek el
taps de tényleg taps :D
De szívja, aki akarja, az az ő bajuk. csak épp nevetséges, mikor buszt várva nem tud az ember úgy állni, hogy ne fújják ezer oldalról a képébe. a normális dohányos ismerőseim legalább figyelni szokták, melyik irányból fúj a szél és úgy állnak, hogy ne a képembe menjen az egész.
mondjuk ez lenne a mininum, ha már elvárják, hogy cigizés közben is egy társaságban legyünk. általában viszont igyekszem elkerülni, mert beveszi a ruhám a bűzét és órákig attól szédelgek...
tényleg gyűlölném én is ha a ruhám is olyan lenne .mocskosbüdöscigiszagú áh fúj
de ez azért ritkább .az viszont h a pofámba füstöljön a középkorú dohánygyáros ember az már nem az ..
az a mókás mikor elfelejti az illető h rágyújtott és két három cigivel szaladgál pl a játszótéren ..gratulálni szeretnék :D
igen am ezt kihagytam...
Suli, kocsma--> 1,5 doboz
Hétvégi buli-> mind 2 doboz
itthon, szünetben--> pár szál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!