Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Gumi nélkül voltam együtt a barátommal.
Nem szedek semmi tabit. Menyi az esélye hogy terhes legyek?
ja, és ez a terhességdolog relativ.. van, akinek nemjön össze, csak évek múlva, van, akinek meg az 1. alkalomtól.. nemhiába találták ki a védekezést.
2010. jún. 17. 00:59
Azzal biztatni egy felelőtlen kis csitrit, hogy matematikailag kicsi az esélye a teherbeesésnek az első ilyen alkalommal, ugyanolyan FELELŐTLENSÉG!
Ezzel nyugtatni maximum arra jó, hogy várjon a jószerencsére, hogy megjön rendesen a menszije, ahelyett hogy elsétálna gyorsan esemény utániért.
2010. jún. 17. 08:50
33/48 A kérdező kommentje:
kösy az oltást ismét, pont erre van most szükségem. lehet h egyes emberek nem tanulnak a hibáikból de én nem tartozom ezek közé. 2 éve lógtam a suliból egy hónapot csak azért mert hódoltam egy bizonyos sportnak és nem birtam leálni. a következmény? nos kirugtak az iskolából és anyám bizalmát is elvesztettem. azóta egyszersem csináltam meg ezt újra. végre sikerült visszaszereznem a bizalmát nem fogom elcseszni mégegyszer. szal sztem ez egy jó pl h tanulok a hibáimból. egyébként elfogadom a kritikát még mindig hisz igazatok van. és örülnék ha mérlegelnétek azt is h én legalább visza merek irni nektek a sok oltás ellenére nem úgy mint egyes kérdezők. amugy nemsokára megyek nőgyógyászhoz (kb 2 hét) majd megirom azt is h mi lett a vége. mert úgy érzem h mivel foglalkoztok a kérdésemmel igy jogotok van tudni. syasztok
34/48 A kérdező kommentje:
jah és a mensiig már csak 1 hét van szal majd jövőhéten azt is leirom.
1 hét van a mensziig? kiszámoltad, h mikor voltál termékeny napjaidban? és mi az, h szex miatt nem jártál suliba? nem értem.. és mióta csinalod ezt a megszakitás dolgot?? én már régen elmentem volna orvoshoz is, és az eset után teszt!! és ne a jószerencsét várd, igaza volt az előttem szólónak!!!!
2010. jún. 17. 14:24
08:50-es vagyok
Nem oltásnak szántam, amit írtam, és elhiszem, hogy megbántad, de azt nem értem, miért nem élsz/éltél a 72 órás esemény utánival???
Egyébként jó, hogy visszajelzel, legalább tudjuk, hogy olvasod a válaszokat.
Az utolsónak:
Nem először olvasom amit írtál és teljes tudatlanságról tanúskodik, hogy a tesztet javasolod. Terhességit? Mert az ilyenkor még halványan sem mutat ki semmit, talán a menszesz megjövetele előtt 1-2 nap lehet halvány, de inkább a vérzés elmaradása után jelez (attól függ milyen erősségű).
Úgyhogy a teszttel még nem megy semmire, az tuti negatív lenne, ha csinálna.
2010. jún. 17. 14:47
nem vok tudatlan!! tom, h a teszt csak 2 hét mulva mutat eredményt, de sok ilyen jellegű kérdés van, nem tartom észben, h melyik mikor volt.. az eset után 2 héttel végezzen el 1 tesztet. a 72 órást én is javasoltam, de leoltottak.. amugy egyetértek veled.. de ne nevezz tudatlannak!! kérdeztem tőle, h termékeny napjaiban volt-e.. azt azért nem tudhatjuk, h neki mikor jött meg, stb.
2010. jún. 17. 17:13
38/48 A kérdező kommentje:
jajj ne értsetek félre nem a sex miatt lógtam én télleg sportoltam.XD.
na, akkor megtanultad, h védekezni kell? remélem, h többet nem lesz ilyen kérdésed.. és ezt most nem rosszból mondtam.. hanem a te érdekedben, h ne legyen abortuszod ( ha ezt meguszod.. ) és sose a matematikai logikára törekedj, mert a testet sokszor nem lehet kiszámitani.. :S
2010. jún. 17. 20:09
40/48 A kérdező kommentje:
igen meg és köszönöm a segitséget majd még kommentelek h mi volt a nőgyógyásznál
Kapcsolódó kérdések: