Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Gumi nélkül voltam együtt a barátommal. Nem szedek semmi tabit. Menyi az esélye hogy terhes legyek?
Uccsó...GG...
Első abortusz ingyenes,majd kb 8000Ft..Vagyis mint egy esemény utáni..
Annyi a különbség,hogy az abortusz lelki gondokat is okoz,és igen súlyos következményei lehetnek..Ilyen a meddőség.
Hát ha a 11-12 nap környékén sexeltél és egészséges vagy és a párod is akkor gondolkozz a pici nevén:)
G
Azért ne vedd komolyan ezeket a paráztató kommenteket. Ha rendszeresen így csinálod akkor igencsak megnő az esélyed a teherbeesésre. De egyetlen alkalomtól valószínű nem lesz gond, főleg ha nem is élvezett beléd. Remélhetőleg. Nem kizárt, úgyhogy persze van min aggódnod most. De nettó baromság ez a 100% terhes vagy és gondolkozz a gyerek nevén duma. Kis esélyed van, de nem sok. Minél többször csinálod, annál jobb esélyed lesz viszont! Úgyhogy soha többet ne csináld ezt!
Persze Murphy törvénye közbeszólhat :)) Így ha abszolút rosszul jönne most egy baba, akkor még inkább érdemes lenne vigyáznod!!!
"sajnos, 1 alkalomtól is lehet gond.. és ez nem paráztató valasz, hanem tény."
Igen, így van. És pontosan írtad: "LEHET" gond. De ha itt valószínűségekkel kell játszani, akkor sokkal valószínűbb, hogy most még megússza.
Ez pedig annyit jelent, hogyha sok ehhez hasonló eset történik, akkor a többség megússza a terhességet, a kisebbség meg terhes lesz. Nem kizárt, hogy a kérdezőnek pechje lesz és beleesik ebbe a kisebbségbe. Kevés az esély rá matematikailag, de megtörténhet. (Leginkább Murphy miatt. Az élet szereti azt megajándékozni ilyesmivel aki nem vágyik még rá, nem pedig azt a 30 fölötti meddő anyukát aki már nagyon-nagyon szeretne egy babát.)
De ha racionális matematikai valószínűségekről beszélünk, akkor én továbbra is arra fogadnék, hogy most még nem esett teherbe. Ami nem zárja ki, hogy tévedtem, de statisztikailag akkor is erre van nagyobb esély. Mert azért a többségnek nem olyan könnyű ám teherbe esni. (És ez a mondatom még mindig nem zárja ki, hogy megtörténhet olyan eszméletlen véletlen, hogy mégis terhes. De hát már olyannal is találkoztam, hogy valaki rendszeresen gumival védekezett és maga se tudja hogy lett terhes, amire amúgy csak 4 hónap után jött rá. Nem szakadt ki meg semmi... rejtély.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!