Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes? Gumi nélkül voltam együtt a barátommal. Nem szedek semmi tabit. Menyi az esélye hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 16:17
11/48 anonim válasza:
Kérdésre válasz: 50%..
Mivel vagy igen,vagy nem..
Ezt most vessük össze a fizika törvényeivel,hogy a macska mindig a talpára esik,és a vajaskenyér mindig a vajas oldalára...
Így az esély,hogy a pocakodba egy baba mászott,99%..
Bocsi..De ez van...
12/48 A kérdező kommentje:
jogos a kérdés és nem tom végülis most se félek de azért bennem van az h mi van ha mégis.
2010. jún. 16. 16:34
13/48 anonim válasza:
hanyszor teszitek meg fel ezt az idiotaaaa kerdeeeest?
:((....azert kell vedekezni h ne legyel terhes---->ha nem vedekezel terhes leszel.ezt te nem tudtad kilogikazni???
eleg nagy az eselye.imadkozz es legkozelebb ne menj ilyen idiotasagokba bele, meg csak egy lokesre sem es "majd kiveszem"-ekbe se!!!!!!!!!!!!!!!-.-"
14/48 A kérdező kommentje:
hát parázok kicsit nem értem h mért tette ezt. soha nem szoktam felelőtlen lenni pláne nem ilyesmiben. extra hülye voltam. jövőhéten megyek dokhoz remélem nem leszek anyuka. egyébként mennyibe kerül az abortusz?
2010. jún. 16. 16:49
15/48 A kérdező kommentje:
*tettem ezt*=javitás
2010. jún. 16. 16:50
16/48 anonim válasza:
2 héten sexeltél a pároddal? kb a 14. nap körül?
17/48 A kérdező kommentje:
11-12 nap
2010. jún. 16. 16:59
19/48 anonim válasza:
Figyu, inkább ne halogasd a dokit két hétig, hanem sipirc most, mert a 72 órás esemény utáni fogamzásgátlással még elkerülheted az abortuszt. Ne azon gondolkozz, hogy mennyibe kerülhet egy abortusz, hanem irány a nőgyógyászat!!!
20/48 anonim válasza:
az esemény utáni tabletta 5ezer ft és nem fáj csak felkavarja a hormonháztartásod az abortusz kb 30ezernél kezdödik 1 fájdalmas mütét meddő is lehetsz válassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!