Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz az a mondat, hogy "Ha te nem szereted saját magadat, hogy tudnálak én szeretni"?
nem feltétlenül szerintem.
olyan nem nagyon van, aki mindenben szarnak gondolja magát, egy ember eléggé összetett. lehet hogy valamiben nincs önbizalma, de másban van.
nekem sincs sok önbizalmam. ebből akkor van probléma, amikor kivetítem a barátomra, és mondjuk belelátom az ő véleményébe azt, amit én gondolok saját magamról. volt már ilyen nem egyszer. viszont én nagyon igyekszem ezeket a rossz dolgaimat legyőzni. párat már sikerült is. és ebben motivációt adott, hogy jó legyek a barátomhoz, meg boldoggá tegyem.
szóval szerintem csak ettől függ. ha valaki tesz ezek ellen, akkor nem teszi tönkre a kapcsolatát se. akinek pedig jó az az állapot, nem akar tenni ellene, az valóban könnyen elronthat mindent.
úgyhogy így egy az egyben szerintem nem igaz, de van benne igazság.
azért jó lehet azoknak, akik itt írják hogy mennyire meg vannak elégedve magukkal. bár nem tudom mi a szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!