Miert ismetli meg a sajat mondatait suttogva?
Testveremrol lenne szo, most 11 eves. De mar regebben is csinalta ezt, nem tudom hany eves kezdodott. Azt sem hogy miert csinalja ezt. Probaltam rakerdezni tobbszor is, de nem valaszolt ra, vagy merges lett es azt mondta "Azert mert hulye vagyok!", vagy mikor ugy kerdeztem ra, hogy ez jo-e neki, akkor igennel valaszolt, de azt is duzzogva, szoval nem vagyok biztos benne hogy igazat mondott.
Ritkan csinalja, viszont van hogy 2x is megismetli magat.
Miert csinalhatja ezt, ismertek olyat aki szinten ezt csinalja?
Igen, én :D
És fogalmam sincs mitől van, én is régóta csinálom, de nem túl gyakran. Kinőni nem fogja, mert már én sem vagyok gyerek.
Lehet hogy ez valami kenyszerbetegseg? Mint mikor valaki ragja a kormet? o.O
Ha ugy vesszuk az ocsem amugy is beszedes, szinte be sem all a szaja, mindig mondania kell valamit...
Nem tudom, igazából nem nevezném betegségnek, engem túlságosan nem zavar, ahhoz elég ritkán fordul elő.
Viszont azt ne kérdezgesd tőle, hogy miért csinálja, mert nem ez nem direkt dolog.
De semmi mentális betegségre nem utal, nem skizofrén meg semmi, nyugi. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!