Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz az a mondat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz az a mondat, hogy "Ha te nem szereted saját magadat, hogy tudnálak én szeretni"?

Figyelt kérdés
2018. jún. 14. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Én inkább azt tartom szem előtt, hogy szeresd magadat mert más nem fog.
2018. jún. 14. 11:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van benne igazság. Pl amikor sokkal több bajom volt magammal (nem tetszett a külsőm) akkor sokkal kevésbé volt sikerem a pasiknál. Amióta változtattam magamon és már jobban szeretem magamat azóta sokkal sikeresebbnek érzem magam. Ha az ember szeret a bőrében lenni,magabiztosságot ad neki az automatikusan vonzóbbá teszi.

Plusz ha egy kapcsolatban az egyik fél elégedetlen magával akkor nagyobb az esélye a féltékenységnek és az tönkreteszi a kapcsolatot.

2018. jún. 14. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ha te sem szereted magad, más hogy szeressen?
2018. jún. 14. 11:14
 4/11 anonim ***** válasza:
95%
Szvsz aki nem tudja szeretni, de minimum elfogadni saját magát, az ne is gondolkozzon párkapcsolatban, mert úgyis tönkre fogja tenni a komplexusaival. Hosszútávon maga a pokol együtt lenni valakivel, akinek nincs kellő önismerete és önértékelési problémái vannak, ezen semmilyen szerelem nem segít, hiszen önmagában a szerelem édeskevés egy jó kapcsolathoz. Szeretni még hagyján, de tisztelni például tényleg nem lehet valaki olyat, aki saját magát nem tiszteli.
2018. jún. 14. 11:46
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Nem, ez egy hülye közhely semmi több.
2018. jún. 14. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Azt sokan elfelejtik, hogy rengeteg embernek nem azért van a béka s***e alatt az énképe és nem azért nem tudja magát elfogadni, mert "így születtem és amúgy sincs belőle hasznom", hanem azért mert valami nyomós oka van, amit a környezet/a társadalom ébresztett benne. Ok-okozat. Ha engem világéletemben visszautasítottak a csajok a magasságom miatt (sokszor alpári módon), zsinórban 3 csaj is a szemembe mondta az ágyban, hogy kicsi a pö***m és nem vagyok elég neki, akkor nekem mégis mi okom lenne az önbizalomra és az önelfogadásra, könyörgöm?
2018. jún. 14. 12:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen igen, hiszen amit belül érzel azt sugárzod kifelé is.

És kinek kellene egy savanyú, negatív ember társasága? Nem hogy parkapcsolatra, de beszélgető társkénts is csak lehúzza másikat.

A legvonzóbb tulajdonság ha valaki pozitív, nyitott, jól érzi magát a bőrében.

2018. jún. 14. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Közhely , hülyeség.

Soha nem voltam megelégedve magammal, soha nem szerettem magam, de még is voltak barátnőim, sőt jelenleg már 4 éve van egy párkapcoslaotm, és másoknak tetszem és mások szeretnek.

2018. jún. 14. 16:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjem volt ilyen, gyűlölte magát. De szeretetre méltó ember volt, hát vele voltam és szerettem. 12 év után váltunk el. Mindent megölt a negativitásával. Egy ideig lehet szeretni egy ilyen embert, de hosszú távon nagyon fárasztó, mert egyoldalú a dolog, mindig bizonygatnod/bizonyítanod kell hogy értékes ember, és sokszor ezt nem kapod vissza, mert túlságosan el van foglalva a saját drámáival.
2018. jún. 14. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Van benne igazság, de nem teljesen: mert lehet, hogy egy kívülálló olyan dolgot vesz észre bennem, amit én nem, így ő ezért tart értékesnek, amivel lehet, hogy a későbbiek során megtanít értékelni magamat.
2018. jún. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!