Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a véleményetek egy ilyen gondolkodású nőről?
Szóval egy nőről, aki fizikailag ugyan vonzódik a férfiakhoz, viszont a munkájában, a hobbijában, és az életben úgy érzi annyira megtalálta a helyét, hogy összevetve számára egy párkapcsolat előnyös és hátrányos oldalait, úgy érzi nem éri meg ilyen szinten számára elmélyülni egy kapcsolatban. Egyrészt nem várja el, hogy tolerálják az ő hibáit, másrészt úgy gondolja, hogy sokkal elfogadóbb és támogatóbb tud lenni minden téren, ha megmarad valakivel baráti szinten, mintha hosszú távú, komoly párkapcsolat lenne közöttük, amelyben hónapokig, évekig együtt élnek, és valószínűleg az élet természetéből fakadóan egy idő után nagyon sok energiába fog kerülni, hogy a nézeteltéréseket és a vitákat elrendezzék.
Tudom, hogy elég megosztó gondolat, szóval abszolút kíváncsi vagyok bármilyen véleményre...
például: " ez csak egy életszakasz, a gondolkodása valószínűleg megváltozik az idővel" vagy "ha megtalálja a számára megfelelő embert..." Vagy szerintetek létezik, hogy valaki egyszerűen ilyen, és ebben boldog? És ettől még barátként megértő, és odafigyel mások problémáira?
én is kísérletezem ezzel úgyhogy nem szólnék be
25f
Szerintem ez rendben van és kb mindenkinek van ilyen életszakasza. Fog ez változni, csak el kell jöjjön a megfelelő pár hozzá.
29n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!