Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményük a férfiaknak egy ilyen stílusú 25-30 körüli nőről?
2018. máj. 1. 23:16
1/15 anonim válasza:
Komolyan nem értemi mi ezeknek a kérdéseknek a lényege.
Úgyse ez fog dönteni, hogy kell e egy nő vagy sem.
Külsőben kb csak az alkat és az ápoltság számít. A többi mind a belső. Hóttul nem érdekel pl milyen ruhákat hord...
2/15 anonim válasza:
25 éves srácként én ezt a nőt 50 évesnél öregebbnek nézném. Semmi bajom azzal, ha valaki nem magassarkú/veszesruha mániás, de ez a véglet nekem nem jön be.
3/15 A kérdező kommentje:
Stilus nem pedig a képen lévő nő!!!!!
2018. máj. 1. 23:36
4/15 anonim válasza:
Jobban szeretem, ha valaki hasznos, értelmes dolgokkal tölti az idejét, így nekem semmilyen "insta stílus" nem jön be, számomra a legvonzóbb az egyszerű farmer-póló kombó. Ez a nő is csak páva.
5/15 anonim válasza:
Nem annyira jön be ez a stílus. Kb olyan ruhákat hord ami ápol és eltakar. Nem igazán nőies.
6/15 anonim válasza:
A "klasszikus magassarkús, feszes ruhás szexi stílus" elvetésének ezerszer ötletesebb, kreatívabb módjai léteznek. Ennek a nőnek nagyon jó az alakja, de ha saját magától öltözött föl, akkor azt kell mondjam, rettentő fantáziátlan, konzervatív és öreges az ízlése. Ezt kirakni az instára szerintem elég gáz.
7/15 anonim válasza:
A stílus beön: kissé szokatlan, de bejön.
8/15 anonim válasza:
Ez a no nagyon gazdag es igenyes. Arisztokratikus.
Latszik,h csinos,noies.
A kevesebb tobb.
9/15 anonim válasza:
Múmia szökevény. :) Tőlem még ruhákat is aggadhat magára (kb. olyan érzés a ruházkodása), legalább nem kell látni meztelen. Amúgy, ez biztos nő?
10/15 anonim válasza:
Szinte már művészet, ahogy az összes képen ugyanakkora távolságból és ugyanabban a pózban fotóztatja le magát, mintha csak az lenne az egyetlen előnyös beállítás számára. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!