Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről aki 10 év alatt közel 40 pasival feküdt le?
Nem vagyok qurv@, egyszerűen így hozta a sors. Mindig is önzbizalom hiányom volt gyerekkoromban, 15 évesen vesztettem el a szüzességem akkor egy gusztustalan férfival. Úgy gondolom kihatással volt ez is a szexuális életemre. 40-ből 3 2 éves kapcsolatom volt/van. De még mindig azt érzem kell
, hogy szeretkezzek férfiakkal a párom mellett is. Mit tegyek, keressek pszichológust, érdemes ezt helyre tenni? Vagy fogadjam el és éljek úgy ahogy jól esik?
"De még mindig azt érzem kell ,hogy szeretkezzek férfiakkal a párom mellett is"
Te csak kifogást keresel arra h ingyen qva vagy.
Engem molesztáltak, stb, én mégsem lettem világ r*b@nca, úgyhogy cica, ne keresd a kifogásokat, arra h félreb_szol.
Először is készülj a privátokra. Másodszor, ez ma már nem olyan egetrengető szám lányoknál. Gyakran 19-20 évesen 100 pasin vannak már túl úgy, hogy kéthetente-havonta cserélgetik vagy épp hármas/gruppen.
Egyébként nem gondolok már semmit. Gyakorlatilag minden lányra így tekintek már, hogy minimum 50 hapsi, állandó kapcsolat és kapcsolaton belül is újabb és újabb férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!