Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki 10 év alatt közel 40 pasival feküdt le?

Figyelt kérdés

Nem vagyok qurv@, egyszerűen így hozta a sors. Mindig is önzbizalom hiányom volt gyerekkoromban, 15 évesen vesztettem el a szüzességem akkor egy gusztustalan férfival. Úgy gondolom kihatással volt ez is a szexuális életemre. 40-ből 3 2 éves kapcsolatom volt/van. De még mindig azt érzem kell

, hogy szeretkezzek férfiakkal a párom mellett is. Mit tegyek, keressek pszichológust, érdemes ezt helyre tenni? Vagy fogadjam el és éljek úgy ahogy jól esik?

2018. ápr. 13. 21:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha ezek a dolgok zavarnak téged (nem vagy boldog, akadályoz a magánéletben), akkor tényleg keress fel egy pszichológust.
2018. ápr. 13. 21:49
 12/25 anonim ***** válasza:
24%
Semmi extra, örülj hogy sok tapasztalatot szereztél.
2018. ápr. 13. 21:53
 13/25 anonim ***** válasza:
12%

Szerintemne erdekeljen h ki mit mond a lenyeg h te mit gondolsz. Van akinek ez sok van akinek keves,de a partnerek szama nem determinal semmit,ez nem a vilagvege. Nekem innen tunik h kompenzalsz valamit de ahogy megtalalod a szamodra megfelelo pasit erzelmileg es szexualisan, majd megynyugszol:-))

Addig pedig me agyalj ilyen hulyesegeken h ki mit gondol foleg ne ezen az oldalon:-)

36

2018. ápr. 13. 21:54
 14/25 A kérdező kommentje:

Köszi az értelmes válaszokat!

Szerintem kihat a párkapcsolataimra, ezért nem vagyok boldog. Konkrétan nemtudok szeretet se fogadni sem adni. Remélem ez csak azért van,mert nem jött el a megfelelő ember.

2018. ápr. 13. 21:58
 15/25 Bence_ ***** válasza:
55%

Beszélgess egy pszichológussal.

Azért szexelsz mer akkor szeretnek.

Őnmagad nem szereted, ezért se fogadni se adni nem tudod.

Rakd rendbe magad és menj el egy std szűrésre.

Fel a fejjel, rendbe tudod tenni magaf.

2018. ápr. 13. 22:14
 16/25 anonim ***** válasza:
22%
Azt gondolom, hogy tapasztalt.
2018. ápr. 13. 22:27
 17/25 anonim ***** válasza:
32%
10 év az 120 hónap 40 pasi, az 3 havonta egy pasi. Kinek mi, engem nem zavar,én is fiatal vagyok ugyanezt csinálom,csak a másik nemben és nekem 49 van de valahogy az 50. nem akar összejönni,azóta valahogy vissza esett az érdekeltségem.
2018. ápr. 13. 22:41
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Egy ev alatt 4 pasi atlagban. Az nem sok.
2018. ápr. 13. 22:57
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Nem jött el a megfelelő?

40-ből egy sem? Más lány meg a tizedéből megtalálja?

Áltatod magad. Valami nem oké veled fejben, ha egyedül nem megy, keress segítséget.

Ismerősöket, családtagokat, komolyabb exeket kérdezz meg.

Pszichológusnál voltál már?

2018. ápr. 13. 23:01
 20/25 anonim ***** válasza:
77%
Én hasonló cipőben vagyok. Valószínűleg ez tényleg összefügg az önbizalommal, én legalább is úgy gondolom, azért nem tudok igazán szeretni hosszabb távon senkit, mert magammal sem vagyok kibékülve, bármennyire is szeretném..
2018. ápr. 13. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!