Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan nőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan nőről aki 10 év alatt közel 40 pasival feküdt le?

Figyelt kérdés

Nem vagyok qurv@, egyszerűen így hozta a sors. Mindig is önzbizalom hiányom volt gyerekkoromban, 15 évesen vesztettem el a szüzességem akkor egy gusztustalan férfival. Úgy gondolom kihatással volt ez is a szexuális életemre. 40-ből 3 2 éves kapcsolatom volt/van. De még mindig azt érzem kell

, hogy szeretkezzek férfiakkal a párom mellett is. Mit tegyek, keressek pszichológust, érdemes ezt helyre tenni? Vagy fogadjam el és éljek úgy ahogy jól esik?

2018. ápr. 13. 21:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%
Ezt sosem értettem, "önbizalom hiányom van" ezért lefekszem még az útszéli csövessel is csak, hogy farok járjon bennem. Árulja már el nekem valaki, hogy ebben mi az összefüggés.
2018. ápr. 14. 00:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Engem az érdekel, hogy egyikkel se volt jó a szex? Vagy reménykedtél, hogy a következővel jobb lesz?

Nem lehetsz ilyen peches... Azt mondod, nem tudsz szeretni. De nekem gyanús, hogy élvezni se!

2018. ápr. 14. 00:42
 23/25 anonim ***** válasza:
77%
#21, ez érthető: ha kell annak a férfinak, akkor értékes.
2018. ápr. 14. 00:44
 24/25 A kérdező kommentje:
Összesen 3 pasi volt akivel élveztem, ezek a kapcsolatok tartottak 2 évig. A többi futó volt, én mondtam, hogy nem megy a dolog. Gondolom keresem a megfelelőt, aki itt van mellettem mégsem tudom megbecsülni.
2018. ápr. 14. 07:19
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem a ronda férfi az oka, hanem a szüleid.

Sokkal könnyebb egy traumát feldolgozni, ha korrekt, megbízható szülők állnak az ember mögött.

2018. ápr. 14. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!