Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan nőről aki 10 év alatt közel 40 pasival feküdt le?
Nem vagyok qurv@, egyszerűen így hozta a sors. Mindig is önzbizalom hiányom volt gyerekkoromban, 15 évesen vesztettem el a szüzességem akkor egy gusztustalan férfival. Úgy gondolom kihatással volt ez is a szexuális életemre. 40-ből 3 2 éves kapcsolatom volt/van. De még mindig azt érzem kell
, hogy szeretkezzek férfiakkal a párom mellett is. Mit tegyek, keressek pszichológust, érdemes ezt helyre tenni? Vagy fogadjam el és éljek úgy ahogy jól esik?
Engem az érdekel, hogy egyikkel se volt jó a szex? Vagy reménykedtél, hogy a következővel jobb lesz?
Nem lehetsz ilyen peches... Azt mondod, nem tudsz szeretni. De nekem gyanús, hogy élvezni se!
Nem a ronda férfi az oka, hanem a szüleid.
Sokkal könnyebb egy traumát feldolgozni, ha korrekt, megbízható szülők állnak az ember mögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!