Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha biszexuális pasival jönnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha biszexuális pasival jönnék össze, nagy valószínűséggel megcsalna?

Figyelt kérdés
A megcsalás mennyire függ a szexuális beállítottságtól? Gondolom, hiányoznának neki a férfiak egy idő után...
2018. ápr. 1. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, hogy Bi nőként írok, de ezt sose fogom megérteni.

Nem attól lesz valaki csalfa, mert mind a két nem vonzó számára.

Ha szerelmes vagyok egy nőbe nem ábrándozok fszról, ez fordítva is igaz.

2018. ápr. 1. 14:23
 2/5 anonim ***** válasza:
86%

# 1

Azért ha lenne időm meg kedvem, (meg bármi értelme) vagy száz olyan kérdést belinkelhetnék innen, ahol biszex férfiak írják le egymás után, hogy hogyan csalják a feleségüket / élettársukat / barátnőjüket férfiakkal.

(És nyilván tisztában vagyok vele, hogy heteroszexuális férfiak is megcsalják a párjukat, csak szerintem mégis alapvető különbség, hogy egy biszex férfinak egy női partner akkor sem tud megadni a szexben mindent, amire vágyik, ha a feje tetejére áll.)

2018. ápr. 1. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Akkor csal meg, ha olyan ember.

Nem a levegőbe beszélek, biszexuális férfi vagyok, és NEM IGAZ, hogy egy nő ne tudna megadni akár szexuális téren, akár másképp mindent, amire szükségem van. Pont, hogy egy nő képes erre igazán. Ha férfi a párom, az az, ami nekem hosszú távon (értsd: egy életre) tarthatatlan. Nem csaltam meg soha senkit, és nem is fogok egyébként. Egyszerűen képes vagyok beleszeretni bármilyen nemű emberbe, szexuálisan is vonzódom, nem tehetek erről. De nem úgy néz ki a szexualitásom, hogy nekem egyszerre van szükségem egész életem során minden nemiszervre, hanem monogám vagyok, és a másiktól is elvárom a hűséget.

2018. ápr. 1. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Alkatfüggő. Bár az igaz, hogy nem tudsz neki farkat adni, bármennyire is szeretnéd.
2018. ápr. 1. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A biszexualitás nem egyenlő azzal, hogy fűvel fával.

Mindösszesen annyit jelent, hogy fizikálisan és lelkileg mindkét nemhez képes vonzódni.

Az, hogy ezek után mennyre hűséges, az már egy teljesen másik kérdés, ahogy aheteróknál is vannak akik fűvel fával, és vannak akik kitartanak a párjuk mellett

2018. ápr. 1. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!