Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a 28 éves szűz nőről?
2018. márc. 27. 18:35
1/26 anonim válasza:
Ja, 28 evesen szuz, es rogton prostinak all, penzert es hirnevert. Igen hiheto. Ja, nem!
2/26 anonim válasza:
A hírnévért mindent megtesznek a nők. Akár még erre is képesek.
4/26 anonim válasza:
Szerintem valami olyan hihetetlenül rózsaszín, elvont, fals képe lehet a szerelemről, hogy olyat sosem fog találni ebben az életben. Más magyarázatot nem tudnék rá adni, miért szűz még mindig.
6/26 anonim válasza:
"5000 férfit utasított eddig vissza, eddig nem talált megfelelőt".
Az ilyeneknek kívánnám, hogy soha, egyetlen férfi sem akarjon még bottal sem hozzá érni.
7/26 anonim válasza:
Par hettel ezelott olvastam rola. Kicsit utanajartam. Ha szuz is...szellemileg van valami problemaka. A mimikaja a nonverbalis kommunikacioja...valami nagy baj van vele. Szerintrm alombvilagban el es nem tudja mi merre hany meter.
8/26 anonim válasza:
Kit érdekel?
Nekem nem kéne, szeretem a JÓ szexet, és nem vagyok tanítóbácsi.
9/26 anonim válasza:
Aztán kiderül, hogy valójában belovagolta a falut.
10/26 anonim válasza:
Nesze semmi fogd meg jól!!!!
A szüzesség egy állapot nem, nem egy jó tulajdonság vagy extra képesség ami egyedivé tesz. Maga a Nő egy jó közepes, próbálja magát a nyilvánosság által magasabb szintre helyezni, de képességek nélkül ez nehéz lesz.
Azon jót röhögtem, a rajongók leveleit a "stábommal" átnéztük és nem találtunk alkalmas jelentkezőt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!