Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak egy 21 éves lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak egy 21 éves lánynál háby korábbi szexuális partnert tartotok elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 11:21
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
57%

17 dugópajtiból egy se látott bele többet, és nem lett tartós kapcsolat.

És az nem opció, hogy a lány nem akart tőlük többet? Mert mondjuk lehet úgy van vele, hogy “még csak 21 éves vagyok, szeretném elvégzeni az egyetemet, világot látni, utazgatni, és majd csak utána akarok családot, 30 körül. Így most az életembe nem fér bele egy párkapcsolat, de szexelni szeretek.” Látod, 2 féle megközelítés, de te persze egyből a negatívabbat választod :D Ezt hívják előítéletnek.

2018. jún. 12. 12:03
 22/49 anonim ***** válasza:
76%

Annyira, de annyira álszent válaszok vannak. 17 az sok,akkor te bizony ribizli vagy, amit te magadnak nyilván máshogy kommunikálsz (senki se tartja magát önszántából ri.ncnak) és simán megtudod magyarázni a kis lelkednek.

Csak ha férfiként nekem 17 szexpartnerem van pár év alatt, akkor megbízhatatlan szoknyapecér leszek a nők szemében. Nőként meg rib.ncos egy életvitel. Itt lehet játszani a Coelho féle bölcsességeket, hogy "nem számít a múlt" meg a többi álszent dumát puffogtatni, de ha kimész az utcára valódi emberek közé, ott 100% hogy a többség könnyűvérű nőnek fog tartani.

2018. jún. 12. 12:09
 23/49 anonim ***** válasza:
64%

Nálam a 17 is belefér!

Mit tegyen a szerencsétlen, ha eddig még nem találkozott velem?!

Hát persze hogy próbálkozik megtalálni a tökéleteset!!!:)

2018. jún. 12. 12:10
 24/49 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem akkor sem jo modszer a viasztalodasra az, ha igy szexelsz mert lelkileg rombol. De erre is csak kesobb jossz ra. Mindenesetre tobb komoly pasinak is ez nagyon hatraltato tenyezo lehet es nem azert mert hulye, hanem mert jelzi hogy “valami felett nem tudsz uralkodni”... akar a csalodasod felett. Jelzi hogy nincs erod vagy tartasod magaddal szemben, jelez egy fajta olyan nezetet is ami sok esetben nem egyezhet azokeval akik a szexet nem vigaszkent kezelik, stb es sorolhatnam.

Alapveto teny, hogy ha jot akarsz magadnak, nem hirdeted hogy kivel mennyit voltal. Lehetsz te jofej es ertelmes, es az is aki emiatt elitel. Forditott esetben te is megertheted....

2018. jún. 12. 12:11
 25/49 anonim ***** válasza:
33%

22: én férfiként egyáltalán nem tartozom senkinek elszámolni hogy hányan voltak az ágyamban - így szoknyapecérnek sem tarthat senki (bár teljesen hidegen hagy mások véleménye!)

Az, hogy sok nővel voltam, az általában lejön abból, hogy értek a testükhöz, tudom mi a jó nekik, garantáltan képes vagyok kielégíteni őket, van tapasztalatom stb. stb.

Egy nőnél is érezhető, ha van tapasztalata a szex terén.

De az nem hátrány! (alkalmasint a boldog nemi élet záloga is lehet)

2018. jún. 12. 12:16
 26/49 anonim ***** válasza:
49%

#21:

Ilyen kis cukin tudod megfogalmazni, hogy egy igazi ordas, aki egyik farokról ugrál a másikra, és ezt élvezi.

Bocs, de én maradok az olyan felvilágosulatlan, konzervatív lányoknál, akikben nem járt a fél város, és több szépséget látnak az anyaságban, mint abban, hogy mindig mással kefél.

A szexet az szereti igazán, aki úgy is tudja élvezni, hogy x éve ugyanazzal csinálja. Akinek tetszik a változatosság, az idővel újra elkezd "kalandozni". Akkor ne engem hagyjon már ott, meg vigye az ország másik felére a két gyerekünk, mert neki épp kell a romantika.

Nem egymást keressük. Ilyen egyszerű.

2018. jún. 12. 12:17
 27/49 anonim ***** válasza:
47%

ma 12:16

Te amúgy kinek írod ezeket?

2018. jún. 12. 12:19
 28/49 anonim ***** válasza:
48%
simán belefér
2018. jún. 12. 12:37
 29/49 anonim ***** válasza:
63%

A múltbéli szexpartnerek száma hatással van arra, hogy az ember később mennyire tud szerelmes lenni és tartós kapcsolatban megmaradni. Ilyen magas számnál kérdéses, hogy egyáltalán 15-20 évet kibírnál-e valaki mellett, amíg rendesen felneveltek egy gyereket.

Én férfiként 20 lánnyal voltam + 2 volt aki csak leszopott és egy üres héjnak érzem magam már sokszor érzelmileg, romantikus kapcsolatra való alkalmasság szempontjából. Pedig tizenévesen, kis tapasztalatlanként annyira tudtam szeretni, imádni egy-egy adott lányt, mielőtt nem futószalagon jöttek az életemben. Most ahhoz képest simán úgy érzem, hogy kiégtem.

Én aki száz pinát láttam már, tudnék úgy szeretni egyet, mint régen amikor az elsőket szerettem? Nem.

Te aki száz fa szt láttál már, tudnál úgy szeretni egyet, mint régen amikor az elsőket szeretted? Nem.

24/F

2018. jún. 12. 12:40
 30/49 anonim ***** válasza:
80%

Amint látható eltérő válaszok érkeznek, és mindegyik válasz hasznos, mert mindenki a saját véleményét írja le (amire a kérdező kiváncsi volt).

Nálam a felső nagyon határ olyan 4 körül van. Én konzervatív vagyok, én nem akarnék komoly kapcsolatot egy olyan lánytól akit olyan fiúk is megkapnak még aznap akik a discoban fizettek neki egy koktélt...

2018. jún. 12. 12:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!