Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakítás, korábbi születésnapi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás, korábbi születésnapi ajándék átadása - hogyan?

Figyelt kérdés

Elég ellentmondásos helyzetbe keveredtem, amit okosan szeretnék megoldani.

Belebonyolódtam évekkel ezelőtt szeretői kapcsolatba, aminek véget szeretnék venni (biznyos okok miatt már nem érzem előnyösnek ezt a szeretői viszonyt, túl sokat rágódom rajta). Viszont korábban vettem az illető pasinak szülinapra ajándékot, de a távolság miatt csak közel 2 hó eltelte után tudom átadni személyesen.

Mivel személyesen szeretném megbeszélni a szakítást is, illetve átadni az ajándékot, fogalmam sincs, hogyan oldjam meg, hogy ne társuljon negatív érzésekel az átadott ajándék (én úgyse tudom felhasználni és nem 2 Ft volt...).

Gondoltam, hogy békésen elválunk, és a találkozónk végén barátilag adom át az ajándékot. Igazából a későbbiekben is szeretnék vele egy jó kapcsolatot fenntartani, esetleg annak zálogaként gondoltam.

Ti mit javasoltok?

2017. júl. 27. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Az elején adnám oda, nem a végén ezzel felvezetve a szakítást is kb úgy ahogy ide leírtad. Ha a végén adnád oda, olyan érzés lenne, mintha vigasz ajándékként adod mondván "ne légy szomorú, itt egy ajándék engesztelésül".
2017. júl. 27. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:
27%

Ő csak a szeretőd, nem?

Ha sosem voltatok szerelmesek egymásba, akkor szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy barátkozni akarsz már csak.

Más lenne, ha a pasid lett volna. Akkor azt javasolnám, hogy inkább át se add.

21/L

2017. júl. 27. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Csupán szexkapcsolatot minek bonyolítasz ajándékkal!

Jól teszed, hogy abba akarod hagyni, nem való neked.

2017. júl. 27. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!