Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ajándék kedvéért hazudni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ajándék kedvéért hazudni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy gyerekes a kérdés, de kérlek, ne szóljatok be ezért, nekem ez most fontos.

A következő történt: párommal minap voltunk a városunkban vásáron, ahol kinézett magának valamit - de végül nem vette meg, hiszen másra jobban kell a pénz.

Én ma baráti körrel voltam ugyanott - párom tudtával -, és megvettem a kinézett dolgot saját pénzből. Nyár végén lesz születésnapja, meglepinek akartam eltenni.

Viszont mikor hazaértem, rákérdezett, hogy na és neki vettem valamit? Eltereltem a dolgot nyilván, de láttam rajta, hogy örült volna neki. (Szokásunk így meglepni egymást apróságokkal, szóval nem számonkérés volt.)

Rosszul esik a rossz kedve, és eszembe jutott, hogy odaadom neki holnap, ha hazaér munkából, de akkor ugrott a szülinapi meglepi.

A történethez két dolgot fűznék hozzá:

- Párom nagyon tud örülni, de sokszor kicsit gyerekesen is. Volt már, hogy "kamuztam" neki, hogy nem tudtam megvenni valamit, amit nagyon akart, és nagyon csalódott volt. Így rosszul sült el az egész meglepi, hogy én mégis megszereztem, amit akart - hiszen addigra magában már lemondott az egészről. (Számára fontos dologról volt szó.)

- Mostanában nagyon rossz passzban van, sok rossz éri, rossz kedvű. Szeretném látni, hogy örül.

Ilyen esetben ti mit tennétek? Eredeti tervek szerint pihenne hónapokig az ajándék, vagy odaadnátok hamarabb?

2017. jún. 10. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a szülinapján adnám oda, bár én ragaszkodom az eredeti dátumokhoz, nem szeretem az ajándékot elöbb, vagy utóbb odaadni, csak aznap. Helyette holnap vennék neki egy csokor virágot, hogy ne haragudjon, hogy nem vettél neki semmit, esetleg estére vmi romi program együtt és már el is felejti
2017. jún. 10. 21:29
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Mi az ajándék?

Szerintem felesleg eddig tartogatni, ha mondjuk egy hónapon belül lenne a szülinapja, az még oké lenne, de hónapokig dugdosni... Ennyi erővel a jövő évi ajándékát is megvehetnéd már.

2017. jún. 10. 21:33
 3/8 anonim ***** válasza:

Én bevallanám és odaadnám neki most.

Ha szereted őt, nem kínzod, amúgyis eléggé rossz már neki, nemhogy még mellőzi is, aki elvileg szereti

Ne várasd már addig, én mindenképpen odaadnám. Hát,s zereted, fontos, tudod, hogy rossz időszaka is van, és hogy mennyire feldobná, mennyire csalódott, rosszkedvű lett, hogy nem vetted meg neki; fájt a szíved látni, hogy szenved; megint le fog mondani róla; és akkor már nem érsz el vele semmit, hiába adod oda. Szóval szerintem add oda, szülinapra meg szerintem jó lesz egy csoki is vagy egy könyv, vagy amit szeret. Esetleg magazinelőfizetés, egy szép új ing vagy focismez, ha sportrajongó

2017. jún. 10. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Az ajándékot ne add oda még neki csak a születés napján. Vidíts fel mással. Bújj össze vele éreztesd vele hogy szereted. ne hogy azt mond hogy attól nem lesz boldog csak az ajándéktól
2017. jún. 10. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én odaadnám neki. A szülinapjáig még van idő, simán kitalálsz arra valami mást, most viszont valószínűleg szüksége van egy kis törődésre.
2017. jún. 10. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy megveszi addig magának, akár kölcsönkér mástól; ha nagyon szomorú volt és le volt sújtva, nem tudom, hogy bírod elviselni a fájdalmát. Hogyha őszintén, mélyen le volt sújtva.
2017. jún. 11. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, végül odaadtam neki.

Kicsit sajnálom, hogy így ugrott a tervezett meglepi, de boldoggá tettem vele, szóval megérte. :)

2017. jún. 11. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Like:) Örülök,hogy akkor örömet szereztél neki:)::):):):):):)
2017. jún. 11. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!