Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretnek hazudni a magasságukról?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül csak ismerkedésnél merült fel a kérdés, azon kívül is nagyon sok férfinál tapasztaltam, még olyanoknál is, akik magasak, és semmi szükségük nincs szépítésre ezen a téren.

Én pontosan 180 cm vagyok (orvos és én is ennyit mértem), ezt tudni kell a sztorihoz. Múltkor találkoztam egy sráccal a neten, aki 185 centinek írta magát, ehhez képest pont ugyanolyan magas volt, mint én. És utána állította, hogy márpedig ő 185, biztos én vagyok magasabb, mint gondolom. De ezer ilyen szituációba kerültem már, ahol a férfiak kikérik maguknak, hogy ők olyan magasak, mikor egyértelmű, hogy nem. Egyik jó barátom például mai napig 177-nek vallja magát, mikor vagy fél fejjel alacsonyabb nálam.

Ennek mi értelme van? Attól hogy valaki magasabbnak mondja magát, nem lesz tényleg magasabb. Plusz egy 180 centis magasságnál már minek hazudni? Az már önmagában is szép! Vagy egyszerűen rosszul mérik magukat?

2016. aug. 11. 17:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
22%
Nem szoktam hazudni, 178 vagyok...
2016. aug. 11. 17:33
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
A nők is hiába mérik magukat, valahogy mindig könnyebbek, mint a valós súlyuk. Mondjuk, én is mondok valami magasságot, kb-re. Nem igazán mérem magam. Vagy bejövök úgy ahogy vagyok, vagy érzékeny búcsút veszünk.
2016. aug. 11. 17:39
 3/19 anonim ***** válasza:
59%

Inkább a farkuk méretéről szoktak hazudozni...

Lehet azt gondolják am, hogy férfiasabbak, ha magasabbnak mondják magukat.

De felesleges....úgyis észrevesszük :)

2016. aug. 11. 17:39
 4/19 anonim ***** válasza:
48%

Soha nem hazudtam a farokméretemről, de a magasságomról kénytelen vagyok és nem azért mert alacsony volnék, hanem mert a nők szerint alacsony vagyok.

Adaptálódom, ennyi.

Ha az kell a randihoz, hogy 175-öt mondjak 170 helyett, akkor igeni megteszem, mert nem fogadom el, hogy 5 centin múlik a dolog.

Nem az a dolgom, hogy a nőket kíméljem meg a fölösleges randiktól, hanem hogy magamat sikerre vigyem és a nők erre nem adnak lehetőséget 170-es magasság ismeretében.

2016. aug. 11. 17:45
 5/19 anonim ***** válasza:
60%
Aki a magasságáról hazudik az másról is fog...
2016. aug. 11. 18:02
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem hazudok soha semmiről. Sőt, sokszor próbálom magam rosszabbnak beállítani, mint amilyen valójában vagyok. Jó kis teszt.
2016. aug. 11. 18:06
 7/19 anonim ***** válasza:

Aha, tehát az nem hazugság?

Ha ennyire relatív dolog ez, akkor végül is én sem...

2016. aug. 11. 18:08
 8/19 anonim ***** válasza:
56%
190 cm vagyok, mindig is vállaltam, vállalom, és vállalni fogom.
2016. aug. 11. 18:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Még a társkeresőre is centire pontosan kiírom, sőt, odaírom mellé, hogy akit ez zavar, az nyugodtan lapozhat. Amit én nem értek mostanában, hogy miért vannak ilyen égimeszelő csajok? 15-25 év közötti korosztályban ritkán vannak 170 cm alattiak.
2016. aug. 11. 18:15
 10/19 anonim ***** válasza:
87%

Relatív dolgokról, mint hogy ki csúnya és ki nem, nem lehet hazudni. Neked valaki szép, de akinek nem, az nem fogja a te meglátásod hazugságnak nevezni.

2016. aug. 11. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!