Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak miért szeretnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért szeretnek hazudni a magasságukról?

Figyelt kérdés

Nem feltétlenül csak ismerkedésnél merült fel a kérdés, azon kívül is nagyon sok férfinál tapasztaltam, még olyanoknál is, akik magasak, és semmi szükségük nincs szépítésre ezen a téren.

Én pontosan 180 cm vagyok (orvos és én is ennyit mértem), ezt tudni kell a sztorihoz. Múltkor találkoztam egy sráccal a neten, aki 185 centinek írta magát, ehhez képest pont ugyanolyan magas volt, mint én. És utána állította, hogy márpedig ő 185, biztos én vagyok magasabb, mint gondolom. De ezer ilyen szituációba kerültem már, ahol a férfiak kikérik maguknak, hogy ők olyan magasak, mikor egyértelmű, hogy nem. Egyik jó barátom például mai napig 177-nek vallja magát, mikor vagy fél fejjel alacsonyabb nálam.

Ennek mi értelme van? Attól hogy valaki magasabbnak mondja magát, nem lesz tényleg magasabb. Plusz egy 180 centis magasságnál már minek hazudni? Az már önmagában is szép! Vagy egyszerűen rosszul mérik magukat?

2016. aug. 11. 17:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Remélem tudod, hogy az a 180 centi egy nőnél már nem előny. :/
2016. aug. 11. 18:23
 12/19 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tudom, de nem tehetek róla, ahogy az alacsony férfiak sem tehetnek a magasságukról. Plusz én mindig előre közlöm hány centi vagyok, szóval én előre tisztázom a dolgokat. Akit zavar, azzal nem is találkozunk természetesen. De ha egy férfi tudja, hogy ő ennél alacsonyabb, akkor legalább ekkor miért nem vallja be? És főleg miért próbál utána meggyőzni, hogy én vagyok a magasabb 180-nál, csak azért alacsonyabb ő?

Érthetetlen nekem ez az egész.

2016. aug. 11. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:

Kérdező, a te esetedben jogos a panaszod, mert egy fizikailag létező dolgot akarnak látszólag meghazudtolni. A lebukás utáni hozzáállásuk pedig csak olaj a tűzre.

Az én esetem viszont abban más, hogy én kizárólag nálam alacsonyabb lányokkal randizom és így akkor sem lesznek magasabbak nálam, mikor kiderül az igazság.

ÉS az a nagy büdös helyzet, hogy az esetek kb. felében végül lesz második/többedik randi is annak ellenére, hogy szóba kerül mindig a csalásom. Szóval érdemes felülbírálnom a nők előzetes értékítéletét, mert az ellenem dolgozik.

2016. aug. 11. 18:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Amikor társkeresőn elhízott nők 50kg mondják magukat.:-)
2016. aug. 11. 19:35
 15/19 A kérdező kommentje:
Az is gáz, ha valaki a súlyáról hazudik, de az legalább kiderül nagyjából a fképekről (ha kérsz egy egész alakosat). Viszont a magasságnál még ezt se működik, ha csak nem egy olyan magasságmérő oszlop mellett fotózkodik, mint amit a középiskolai tesiórákon használtak. :D
2016. aug. 11. 19:45
 16/19 anonim ***** válasza:

Olyan sokat nem lehet tévedni.

Én is találkoztam már 10cm-es méréshibákkal. A férfi elmondása szerint 168 cm magas, közben meg alacsonyabb volt nálam vagy 3cm-el, én 164 cm vagyok.

Vagy aki 175-nek mondta magát és egy magas a 169cm-es barátnőmmel.

Nekem visszatetsző, nem vagyok sem hülye sem vak, látom, hogy hazudott.

A súly lehet csalóka, pluszba és mínuszba is. Alkat, edzettség, súlyeloszlás.

Annál sem értem a hazugságot, főleg ha valakin van felesleg az látszik, akkor is ha 5kg-al kevesebbnek mondja magát.

2016. aug. 11. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Ilyet én is gyakran csináltam régen, mint a 6-os.

Chat- en nem láttam jól egy képet, írtam a srácnak, hogy várjon, felveszem a szemüvegem (nem hordok). Erre kilépett szó nélkül. :D

2016. aug. 11. 22:55
 18/19 anonim ***** válasza:

197 cm vagyok. Nekem mindegy, hogy a lány akár 185, akár 155 cm.

Ha szép, akkor úgy is bejön nekem, meg amiért ilyen magas vagyok általában én is nekik :D

24/F

2016. aug. 12. 01:38
 19/19 anonim ***** válasza:

Hagyjad már magad. Hol jönnél te be nekik? Senki se kíváncsi egy nyomorult óriásra. 😅🤣

2022. aug. 28. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!