Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajándék tippeket kérek szépen?
Sziasztok
Hamarosan 5 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel , minden szép és jó , a bibi az, hogy én sosem ünnepeltem a saját születésnapom, sem a névnapom és mindig is kizártam az életemből az ünnepléseket... így vagyok összerakva.
De most a barátnőm annyira aranyos és lelkes és kezd megfertőzni engem a bóhókásságával. ( Ezt most megaszontam )
Jó tőle kapni és jó neki adni , vele más lett nekem ez a dolog... de amatőr vagyok.
Szóval fiúk lányok, mivel szoktátok meglepni a kedvesetek ? Lányok ti ilyen hónapfordulós alkalomkor minek szoktatok örülni igazán ? :)
Előre is köszi !
Aranyos vagy, hogy igyekszel!
Igaz, ez nem ilyen 10 èves házassági èvforduló szintű dolog, ès kb semmit nem írtál a lányról, hogy mit szeret.
Virág, csoki..igaz ez uncsi.
Ha sok pènzed van, cuki kis ezüstlánc valami medállal..
Közös kèp keretben + csoki
Vagy vacsizni elviheted...
De lánykènt èn pl egy szál virágnak ès a hobbimhoz kötődő valaminek nagyon tudnèk örülni.
Ha ügyes vagy,akkor neten találhatsz csomó ötletet,hogy mit készíthetsz neki.Ha pl. szereti a csokit,akkor csinálhatsz bombont vagy brownie-t,esetleg blondie-t(fehér csoki és étcsoki van a sütiben),ezek még nem is olyan bonyolultak.
Hónapfordulóra nem kellenek nagy dolgok.Ha szeret eljárni,elviheted egy jobb fürdőbe,vagy befizetheted egy masszázsra. Hónapfordulóra ezüstöt szerintem még ne adj,csak szülinapra vagy esetleg névnapra.
Én könyvnek mindig örülök, bár jobb ha kiválaszthatom.
Süss neki sütit vagy csinálj valami kulcstartót vagy ilyesmit saját kézzel. :)
Nem értem. "migráns, Orbán Viktor, stb" ?
Minek az ünnepléséről van szó?
Köszönöm a válaszokat, sikerült megoldanom a kérdést és jól sült el. :)
Az utolsó hozzászólónak, a valójában nem ide illő címkézésem figyelemfelkeltés volt ;) Be is jött eszek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!