Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak egy 21 éves lánynál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak egy 21 éves lánynál háby korábbi szexuális partnert tartotok elfogadhatónak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 12. 11:21
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
64%

1-2.

A legtöbb embernek 4-5 szexuális kapcsolata van egész életében.

Ha futószalagon cserélődnek a pasik, az gáz. Komoly, pár éves kapcsolatból meg 1-2 jön össze 21 éves korig.

2018. jún. 12. 11:38
 12/49 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem ez alapján senkit nem lehet megítélni, nem ettől függ, hogy ki mennyire értelmes, hűséges, megbízható vagy ilyesmi. A mai világban egyedül az iszlám országokban van még ilyen “szüzen kell férjhez menni” dolog, meg talán a zsidóknál, de már ott is lazul a rendszer.

Aki felvilágosult, az meg úgyis tudja, hogy az összes vallás egy baromság, és innentől fogva az is baromság, hogy valakit a szexpartnerei száma alapján ítéljenek meg.

2018. jún. 12. 11:38
 13/49 anonim ***** válasza:
72%
Szexuális partner? Gáz a lány, gondolkodása. Soha nem hinném el, hogy irántam vannak érzései. Max, szexet akar tőlem is.
2018. jún. 12. 11:43
 14/49 anonim ***** válasza:
62%

"Aki felvilágosult, az meg úgyis tudja, hogy az összes vallás egy baromság, és innentől fogva az is baromság, hogy valakit a szexpartnerei száma alapján ítéljenek meg."

Mi köze van a vallásnak ahhoz, hogy valaki nem akar az egész faluval lyuksógor lenni? Gondolom a fizetős lányok már teljesen elérték a felvilágosultság állapotát.

2018. jún. 12. 11:49
 15/49 anonim ***** válasza:
71%

Barátnőmnek 2 srác volt előttem. 16 évesen veszítette el.

3-4 maximum, ha kapcsolatot is akarok vele.

24/F, 21/L

2018. jún. 12. 11:50
 16/49 anonim ***** válasza:
51%
Nem az én dolgom. :) Felőlemnlehet bármennyi
2018. jún. 12. 11:51
 17/49 anonim ***** válasza:
43%

Úgy általánosságban az ismerőseim között minél tanultabb, értelmesebb valaki, annál kevésbé érdekli ez a dolog és annál kevésbé előítéletes.

Nyilván ez nem jelenti azt, hogy mindenki, akinek sok partnere volt, értelmes. De attól, hogy valakinek sok partnere volt, még nem kell azonnal negatívan megítélni, ugyanúgy lehet egy értékes, értelmes ember :) Erre próbáltam célozni.

2018. jún. 12. 11:53
 18/49 anonim ***** válasza:
47%

Akinek mindegy, az szintén csak egy jó menetet akar, nem kapcsolatot.

Az ugyanis elég sokat elárul egy lányról, ha a 17 dugópajtiból egy se látott bele többet, és nem lett tartós kapcsolat. Úgyhogy de, meg lehet ez alapján ítélni, hogy valaki milyen jellem és mennyire hűséges.

Nem tetszik? Ez van. Erre akkor kell gondolni, amikor farokról farokra repkedsz.

Érdekes, hogy ezen sok csajszi csak utólag gondolkodik el.

2018. jún. 12. 11:56
 19/49 anonim ***** válasza:
52%
Én meg sem kérdezném. Nem érdekel. Hozzám legyen hűséges.
2018. jún. 12. 12:02
 20/49 A kérdező kommentje:
Voltak komoly kapcsolataim is. Csak ott volt szex és azon kívül semmi, ahol mindketten ezt akartuk. Nem vagyok felszínes, de egy csalódás után jól esett egy darabig az élvezeteknek élnem. Persze ennél több vagyok emberileg, csak kíváncsi vagyok, hogy ez a szám tolerálható vagy sem.
2018. jún. 12. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!