Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módon kérdezzem meg a páromtól, hogy szexelt -e már a korábbi exével védekezés nélkül?
Szerelmem/bébi/nyuszi/drágám, az előző pároddal mindig védekeztetek?
Így.
Úgy miért nem jó, ahogy a kérdést leírtad?
(Értelemszerűen a ragozást a számára megfelelőre módosítva :))
Tapintatosan szeretném
Fontos volna tudnom az igazat (ezen rágódok már egy ideje)
Talán úgy, hogy: Te már gondolkoztál azon hogy puszta kalandvágyból védekezés nélkül csináld? Megfordult a fejedben?
Ebből le tudod fejtegetni hogy a múltban esetleg volt e rá példa.
#6 vagyok.
Nekem a nemi úton terjedő nyavalyák jutottak eszembe. Talán a kérdező bogyót szed, így gumi nélkül akarna szexelni, de fél, hogy elkap valamit.
Pl barátnőmet az exe nemi szemölcsökkel "áldotta" meg. Fél évig voltak együtt, szakítás utáni héten jöttek elő. Azóta (majdnem egy év múltán) három műtéten van túl, irtó sokat ráköltött a kezelésekre, gyógyszerekre és még mindig nem akaródznak múlni, visszatérnek, terjednek.
A fickónak egy icipici szemölcse volt ott lenn, szóval szinte 0 tünet.
Mert ha szexelt, akkor mi van? Én végigdugtam a nem éppen szűzies erényeimről híres életemet gumi nélkül, és egyetlen könnyű lefolyású gombás betegségtől eltekintve soha semmi bajom nem volt.
#9-es, a szemölcsös csajnak mondd meg, hogy keressen meg privátban, megmondom, mit tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!