Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány korábbi partnert tartotok még elfogadhatónak?
Nekem 16 volt. Nem érzem soknak, nem is tartom magam könnyűvérűnek, de az alapján, amit itt olvasok, nem tudom mit higgyek.
22l
Így hogy nem ismerlek, egyáltalán nem tűnik soknak.
Úgy, hogy ismerlek és szeretnék tőled valamit, vagy már összejöttünk és bejelented: Pont 15-16-al több mint kellett volna. :)
Valahogy így működik a legtöbb férfi. Mindig elszeretnénk hinni, hogy az adott nőben csak mi voltunk egyedül és hogy most tőlünk olyat kap, amit mástól még soha :D
Szerintem az a legokosabb, hogy előtte megkérdezed egy férfi véleményét erről az egészről és ha azt látod rajt, hogy őszintén úgy gondolja, hogy szerinte nem probléma, ha egy nő több mint tucat férfival volt, akkor nyugodtan mondd el neki. Máskülönben ne nagyon hangoztasd, legalábbis az elején nem, mert kicsit lelombozó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!