Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány korábbi partnert tartotok még elfogadhatónak?
Nekem 16 volt. Nem érzem soknak, nem is tartom magam könnyűvérűnek, de az alapján, amit itt olvasok, nem tudom mit higgyek.
22l
Nyugi, az itt levok tobbssege szuz, s a kutyanak se kell.
S eleg csunya lenne az O nullajukat osszehasonlitani a te 16oddal.
Nekem olyan 100 lenne a sok. De ha kulsore es szemelyisegre is tokeletes, az se zavarna.
Nincs konkrét szám. Engem igazából az zavarna, ahogy a dolgok történtek. Ha tetszik, ha nem, a nők többsége érzelmet is visz a szexbe. A környezetemben az összes fiatal lány, aki sok sráccal volt már, egyszerűen érzelmi téren teljesen fejletlenek. Őket szexre használták, nem kapcsolatra. Ha ezt érezném ismerkedés során, akkor szexnél többet én sem tudnék elképzelni.
Diavolino44: Szerintem az itteni szűz srácoknál az sem jobb, hogy egy csomó válaszodból bárki letudja venni, hogy inkább csak próbálkozol befűzni néhány válaszolót/kérdezőt.
Nem maga a szám zavarna hanem a miértre lennék kíváncsi.
Ha kapcsolatok voltak, miért lett vége és hogy hogy jött az új olyan hamar itt valami gond lehet.
Ha szexkapcsolat az is oke de miért kellett váltogatni a partnereket?
Mi van ha engem is lecserél?
Ha meg egyéjszakások akkor nem tudnék bízni benne hogy csak igy oda adta magát ennyi embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!