Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, h a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, h a párom féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Fesztiválon voltunk melózni és a mellettünk lévő standnál összeismerkedtem egy pasival, aki mint kiderült ugyanabba a városba járt egyetemre ahová én, így azonnal meg is lett a közös téma. Abszolút nem gondoltam többet egy pillanatig sem haverságnál és szerintem ő sem (Ahogy a viselkedéséből is kiderült). A pár nap alatt hülyéskedtünk többen is, iszogattunk és beszélgettünk. Semmi más nem történt. A távolság köztünk mindig 2 méter volt: vagy én álltam bent a standban és ő kívül, vagy fordítva. Ha 2x egymás mellett álltunk, akkor talán sokat is mondok.

Meséltem is a páromnak, h kivel találkoztam össze és h jó fej. Nem magasztaltam fel az egekig vagy hasonló. Tegnap, az utolsó nap feltettem egy koccintós képet a sráccal, h csak a poharak voltak lefotózva, a neve pedig megjelölve a képen. A párom meg ma kibökte, h őt nagyon frusztrálja az a kép, mert nem is tudja, h mit gondoljon stb... Igyekeztem megnyugtatni, h tényleg nem kell semmi többet belegondolnia a dologba. Nem veszekedett, csak egyszerűen láttam, h nem győztem meg teljesen és inkább letöröltem a képet.. Ma még a haver sráccal pár szót váltottunk (totál semleges dologról, h ma is ment még ki dolgozni - egy szavas válaszok kb.), de nem tudom, h elmondjam-e neki, h mi a helyzet. H a vőlegényem többet kezdett el gondolni a történetünkbe. Viszont nem akarok egy kezdődő barátságot felrúgni sem... Mert miért is kellene? Elmondjam az újdonsült havernak, h mi a szitu? Vagy inkább ne?

2018. jún. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
49. Ha haver, akkor mit kell őt “szégyelni”? Számomra ez a fura, h ha annyira csak haver, akkor az miért illetlenség esetleg egy képben posztolni? :) na mjndegy, mindenki más és ez ettől szép :)
2018. jún. 11. 14:09
 52/56 anonim ***** válasza:
100%
Lényegtelen, hogy te mit gondolsz erről, ha a barátodnak fáj, nem igaz? :)
2018. jún. 11. 14:12
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

te ostoba te

csak megerősítést vársz, akinek ellenvéleménye van lepontozod, hisztizel rajta, lecseszed, hogy provokál

azért mert más véleményen van valaki azt nem provokációnak hívják

azért írtad ki ide a kérdést, hogy véleményt kapjál, megkaptad, ez a lényege, pont

logika nélkül összehordasz minden "érvet", igen, én is tudom, hogy lehet barátság fiú és lány között, de megállás nélkül mellébeszélsz és bizonygatod, hogy már pedig csak a te álláspontod az egy és igaz szentséges

2018. jún. 11. 14:15
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az 53-as válaszolóval.

Az elején még normálisnak tűntél, mint aki próbálja megérteni, hogy a barátja miért lehet féltékeny, stb, a végére meg már le van sz*rva, hogy kinek mi a véleménye, mert TE másképp gondolod, és ez így van jól, és kit érdekel más véleménye. A párod is valószínűleg olyan véleményen van, mint mi, ezért féltékeny, és ezt fel kellene fognod.

2018. jún. 11. 14:32
 55/56 anonim ***** válasza:
59%
Alig ismered de már haver, és posztolgatod a közös képet... Hagyjál már... Szarkevero vagy.
2018. jún. 11. 15:23
 56/56 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem felejtsétek el az esküvőt... A másik pasit akarod.
2018. jún. 11. 15:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!