Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, h a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, h a párom féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Fesztiválon voltunk melózni és a mellettünk lévő standnál összeismerkedtem egy pasival, aki mint kiderült ugyanabba a városba járt egyetemre ahová én, így azonnal meg is lett a közös téma. Abszolút nem gondoltam többet egy pillanatig sem haverságnál és szerintem ő sem (Ahogy a viselkedéséből is kiderült). A pár nap alatt hülyéskedtünk többen is, iszogattunk és beszélgettünk. Semmi más nem történt. A távolság köztünk mindig 2 méter volt: vagy én álltam bent a standban és ő kívül, vagy fordítva. Ha 2x egymás mellett álltunk, akkor talán sokat is mondok.

Meséltem is a páromnak, h kivel találkoztam össze és h jó fej. Nem magasztaltam fel az egekig vagy hasonló. Tegnap, az utolsó nap feltettem egy koccintós képet a sráccal, h csak a poharak voltak lefotózva, a neve pedig megjelölve a képen. A párom meg ma kibökte, h őt nagyon frusztrálja az a kép, mert nem is tudja, h mit gondoljon stb... Igyekeztem megnyugtatni, h tényleg nem kell semmi többet belegondolnia a dologba. Nem veszekedett, csak egyszerűen láttam, h nem győztem meg teljesen és inkább letöröltem a képet.. Ma még a haver sráccal pár szót váltottunk (totál semleges dologról, h ma is ment még ki dolgozni - egy szavas válaszok kb.), de nem tudom, h elmondjam-e neki, h mi a helyzet. H a vőlegényem többet kezdett el gondolni a történetünkbe. Viszont nem akarok egy kezdődő barátságot felrúgni sem... Mert miért is kellene? Elmondjam az újdonsült havernak, h mi a szitu? Vagy inkább ne?

2018. jún. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem sem szazas hogy rogton kiposztol egy ismeretlent...
2018. jún. 11. 12:27
 22/56 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem a srácnak nincs köze hozzá, próbál meg házon belül lecsititani a kedélyeket.

29n

2018. jún. 11. 12:28
 23/56 anonim ***** válasza:
76%
én a kérdező pártját fogom olyan szempontból hogy szerintem nincs vele gáz. vannak haverkodós, barátkozós emberek. számomra inkább az a problémás része a dolognak, hogy a párja és ő e tekintetben mások. a párja féltékeny, nem haverkodós típus, míg ő nyitott, haverkodós, szociális.
2018. jún. 11. 12:29
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
hat igen full nem illenek ossze, hosszu hazassagnak nezunk elebe :D:D:D:D
2018. jún. 11. 12:32
 25/56 anonim ***** válasza:
81%
Én csak olyan esetben szólnék a havernak, ha elkezdene nyomulni vagy olyan jeleket adna, amiből azt gondolnám, hogy többet szeretne. Viszont ha csak haverok vagytok és úgy érzed a párod ok nélkül féltékenykedik, akkor szerintem felesleges erről szólni. Helyette inkább a pároddal kéne ezt megbeszélni és megnyutatni, hogy nincs oka féltékenynek lenni. Egyébként nekem is vannak ellenkező nemű haverjaim, barátaim, akikkel évek óta jóban vagyok és egyszer sem romlott meg miattuk még egy párkapcsolatom se. Szerintem itt néhányan kicsit felfújják a dolgot, nincs azzal gond, hogy haverkodtok a párodnak viszont jobban meg kéne bíznia benned.
2018. jún. 11. 12:34
 26/56 anonim ***** válasza:
39%

Én nem mondanám el a srácnak, max ha rákérdez, hova lett a kép.

Igaz, én a képet se töröltem volna le - de ez még érthető, szereted a vőlegényed, a kedvére akarsz tenni. De legyen elég ennyi. Nem kell bizonygatni, hogy de tényleg-tényleg-tényleg nem volt semmi, mert azzal csak úgy tűnsz fel, mint aki mentegetőzik.

A sráccal úgyse nagyon lesz interakció, mert ha nincs közös téma (a munka), akkor már nem fogtok napi szinten beszélni. Egy időnkénti sziamizujs meg belefér, abba nem hiszem hogy beleköt a párod, ha egyszer eleve szociális típus vagy.

2018. jún. 11. 12:35
 27/56 A kérdező kommentje:
Lényegében félig meddig ismertük egymást, mert 1x egyetemi buliban együtt bulizott a parti akikkel ott voltunk, csak ugye mivel sokan voltunk így halványan emlékezett csak rám. Viszont ezt már itt nagyon magyarázni kellett volna a kérdésben :) Én nagyon közvetlen ember vagyok, ezért nálam ilyen szabályok nincsenek, h "mert pár napja ismerem és akkor még nem lehet ilyet". Azért kitudom szűrni, h ki az akivel lehet barátságot kiépíteni és ki az akivel nem. Amikor elkerültem egyetemre, akkor is 1 hét után olyan emberekkel kerültem össze pár nap után, akikkel a mai napig baráti kapcsolatban maradtam :) Szóvel szerintem ez nem időhöz kötött, h mert közvetlenek voltunk.
2018. jún. 11. 12:38
 28/56 anonim ***** válasza:
100%

ez annyira ilyen csip-csup dolog, kit érdekel, hogy kivel barátkozol, ha megmaradtok ezen a szinten

és mivel szemmel láthatóan téged pont nem érdekel, hogy a barátod ezen problémázik, akkor nem tök mindegy?

a másik srácnak meg mégis minek mondanád el? pont nem tartozik egy ilyen friss ismeretségre a magánéleted, hol érdekli őt, meg barátság szempontjából ez nem releváns, ha csak ő nem akar többet vagy te a hisztid alapján

2018. jún. 11. 12:38
 29/56 anonim ***** válasza:
64%
hat ez az :D:D:D:D ott a pont
2018. jún. 11. 12:40
 30/56 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h többet akarna, mert a másik dolog, h nagyon lányos volt a viselkedése, hangja. Szóval mintha egy lánnyal beszéltem volna, csak fiú kivitelben... De persze nem jelenthetjük ki azonnal, h esetleg a fiúkat szereti. Nyilván a párom ezt nem tapasztalta, h milyen a személyisége, viselkedése, csak annyit, h pasi.
2018. jún. 11. 12:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!