Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, h a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, h a párom féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Fesztiválon voltunk melózni és a mellettünk lévő standnál összeismerkedtem egy pasival, aki mint kiderült ugyanabba a városba járt egyetemre ahová én, így azonnal meg is lett a közös téma. Abszolút nem gondoltam többet egy pillanatig sem haverságnál és szerintem ő sem (Ahogy a viselkedéséből is kiderült). A pár nap alatt hülyéskedtünk többen is, iszogattunk és beszélgettünk. Semmi más nem történt. A távolság köztünk mindig 2 méter volt: vagy én álltam bent a standban és ő kívül, vagy fordítva. Ha 2x egymás mellett álltunk, akkor talán sokat is mondok.

Meséltem is a páromnak, h kivel találkoztam össze és h jó fej. Nem magasztaltam fel az egekig vagy hasonló. Tegnap, az utolsó nap feltettem egy koccintós képet a sráccal, h csak a poharak voltak lefotózva, a neve pedig megjelölve a képen. A párom meg ma kibökte, h őt nagyon frusztrálja az a kép, mert nem is tudja, h mit gondoljon stb... Igyekeztem megnyugtatni, h tényleg nem kell semmi többet belegondolnia a dologba. Nem veszekedett, csak egyszerűen láttam, h nem győztem meg teljesen és inkább letöröltem a képet.. Ma még a haver sráccal pár szót váltottunk (totál semleges dologról, h ma is ment még ki dolgozni - egy szavas válaszok kb.), de nem tudom, h elmondjam-e neki, h mi a helyzet. H a vőlegényem többet kezdett el gondolni a történetünkbe. Viszont nem akarok egy kezdődő barátságot felrúgni sem... Mert miért is kellene? Elmondjam az újdonsült havernak, h mi a szitu? Vagy inkább ne?

2018. jún. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
90%
sztem felesleges elmondani. miért bizalmaskodnál vele? csak a haverod. azt hinné akarsz tőle valamit. inkább a vőlegényeddel látom hogy probléma van, ha ennyire is már féltékeny az elég gáz...
2018. jún. 11. 12:15
 12/56 anonim ***** válasza:
36%
Nalunk alapveto dolog, hogy nem iszogatunk ellenkezo nemu emberekkel. Szerintem nagyon megalazo lehetett szerencsetlen parodnak. En sosem tudnam igy megalazni az enyemet.
2018. jún. 11. 12:16
 13/56 A kérdező kommentje:

12. Köszönöm a normális választ! :) Ment a zöld kéz. (A többieknek a jelentés, h provokálódni jöttek csak ide ;)).

Igen, én is látom, h túlzottan féltékeny... Ilyen még sosem volt azelőtt és nem is tudom, h mit kezdjek ezzel. Meglepő ez a szituáció nekem. Kerüljem inkább az új ismerősömet?..

2018. jún. 11. 12:18
 14/56 anonim ***** válasza:
47%
te meg tulzottan gyoker vagy, remelem kihajitod szerencsetlent, jobb not erdemel
2018. jún. 11. 12:20
 15/56 A kérdező kommentje:

13 :DDDDDD Na, én pedig ilyet még nem hallottam, h nem ihattok ellenkező neműekkel :D

Nyugi, mindenki magának fizetett, senki nem hívott meg senkit és többen voltunk a partyban, nem kettesben...

2018. jún. 11. 12:21
 16/56 anonim ***** válasza:
71%
nézd, ő a vőlegényed. tehát ha jól értem az esküvő előtt álltok. nem csoda ha ilyenkor mondjuk féltékenyebb talán. ez egy fesztiválos melós ismeretség. sztem bejelöltétek egymást, megkérdeztétek ki hogy van és ennyi. lehet célszerűbb lenne nem az eskövő kapujában elkezdeni más pasival "haverkodni". előbb utóbb annak nem biztos hogy jó vége lesz. meg igazából nem is értem hogy miért akarsz vele jobban barátkozni? izgat téged ez az új srác szerintem... biztos tökéletes a kapcsolatod a vőlegényeddel?
2018. jún. 11. 12:22
 17/56 anonim ***** válasza:
22%
Itt nem az a lényeg, hogy ki fizet, meg ki volt ott :). De még látom nem vagy elég érett, hogy ezt megértsd.
2018. jún. 11. 12:23
 18/56 A kérdező kommentje:
15. Te még mindig itt vagy?
2018. jún. 11. 12:23
 19/56 anonim ***** válasza:
36%

Én azt nem értem, hogy miért posztolgatsz egy kvázi idegennel. Szerintem még a HAVEROD SE, hiszen egy fesztiválon pár napot dumáltatok, és ennyi. Se közös ismerős, se közös buli elmény ezen kívül, én az ilyen embert csak egy jófej embernek tartom, akivel abban a pár napban jól elvoltam, egy jófej ismerős.

Engem is zavarna, ha a párom egy idegen faszival közös képet posztolgatna.

2018. jún. 11. 12:25
 20/56 anonim ***** válasza:
36%
felnott kapcsolatban nem viselkedik mar igy egy no... En tenyleg sajnalom szerencsetlen volegenyedet. Szerintem egy kozonseges ember vagy latszik semmit sem fogsz fel abbol amit paran itt magyaraznak neked :D tinikategoriaba kellett volna irnod:D
2018. jún. 11. 12:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!