Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, h a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, h a párom féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Fesztiválon voltunk melózni és a mellettünk lévő standnál összeismerkedtem egy pasival, aki mint kiderült ugyanabba a városba járt egyetemre ahová én, így azonnal meg is lett a közös téma. Abszolút nem gondoltam többet egy pillanatig sem haverságnál és szerintem ő sem (Ahogy a viselkedéséből is kiderült). A pár nap alatt hülyéskedtünk többen is, iszogattunk és beszélgettünk. Semmi más nem történt. A távolság köztünk mindig 2 méter volt: vagy én álltam bent a standban és ő kívül, vagy fordítva. Ha 2x egymás mellett álltunk, akkor talán sokat is mondok.

Meséltem is a páromnak, h kivel találkoztam össze és h jó fej. Nem magasztaltam fel az egekig vagy hasonló. Tegnap, az utolsó nap feltettem egy koccintós képet a sráccal, h csak a poharak voltak lefotózva, a neve pedig megjelölve a képen. A párom meg ma kibökte, h őt nagyon frusztrálja az a kép, mert nem is tudja, h mit gondoljon stb... Igyekeztem megnyugtatni, h tényleg nem kell semmi többet belegondolnia a dologba. Nem veszekedett, csak egyszerűen láttam, h nem győztem meg teljesen és inkább letöröltem a képet.. Ma még a haver sráccal pár szót váltottunk (totál semleges dologról, h ma is ment még ki dolgozni - egy szavas válaszok kb.), de nem tudom, h elmondjam-e neki, h mi a helyzet. H a vőlegényem többet kezdett el gondolni a történetünkbe. Viszont nem akarok egy kezdődő barátságot felrúgni sem... Mert miért is kellene? Elmondjam az újdonsült havernak, h mi a szitu? Vagy inkább ne?

2018. jún. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
64%
"Egyszerűen nem szeretek nőkkel barátkozni. Eddigi tapasztalataim mind azt mutatták, h kétszínűek, furakodóak. Szemedbe a szépet, hátad mögött a kést vágják a hátadban." Ha minden no ilyen akkor vajon te is? Pl igaz rad hogy ketszinu lennel ebben a szituacioban?
2018. jún. 11. 13:34
 42/56 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem ahogy megnyilvanulsz a nokrol ROLAD IS SOKAT ELARUL EZ :D
2018. jún. 11. 13:35
 43/56 A kérdező kommentje:
40. Olvass feljebb. Ott leírtam, h eddig ebből sosem csinált problémát. Nyilván nem vagyok gondolatolvasó.
2018. jún. 11. 13:35
 44/56 A kérdező kommentje:
42. Na ide figyelj 42-es, elmondanád, h miért is provokálódsz? Ez teljesen értelmetlen. Nem is ismersz, nem tudod milyen vagyok és akkor jössz az ilyen elméletekkel, h mert ha a nőkről így vélekedek akkor én is olyan vagyok. Ez olyan, minthogy egy férfi hűtlen, akkor mindegyik? FUCK LOGIC. Inkább menj és fejleszd magad, de ne a hülyeségedet!
2018. jún. 11. 13:38
 45/56 anonim ***** válasza:
24%
na ebbol mar nem jossz ki jol :D:D
2018. jún. 11. 13:39
 46/56 A kérdező kommentje:
Tudod, attól, h te 0 vagy, másról még nem gondolom ezt. ;)
2018. jún. 11. 13:45
 47/56 anonim ***** válasza:
64%

Hát érdekes egy stílusod van. A reakcióid is elég árulkodóak.

A stílus maga az ember.

2018. jún. 11. 13:46
 48/56 A kérdező kommentje:
47. Biztosan 😂
2018. jún. 11. 13:48
 49/56 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező, 36-os vagyok, te biztosan az én válaszomat olvastad? :D

idézem "én is sokat járok fesztiválozni és rengeteg haverom , fiú barátom van, hiszek a fiú-lány barátságban."

Nekem is szinte csak férfi barátom van, és ismerkedek is sokat, ellenkező neműekkel, főleg, hogy a szakmámból kifolyólag csak férfi kollegáim vannak.

De nem megyek el odáig, hogy posztolgassak róluk képet, kettesben. Nevezhetjük illetlenségnek, de én inkább megalázásnak tartom.

2018. jún. 11. 14:01
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben elgondolkoznék, hogy akarom-e azt az eküvőt igazából. Láthatóan tök más mentalitásúak vagytok a pároddal, és nem is bízik benned. Mi értelme ennek így?
2018. jún. 11. 14:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!