Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki, h a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki, h a párom féltékeny rá?

Figyelt kérdés

Fesztiválon voltunk melózni és a mellettünk lévő standnál összeismerkedtem egy pasival, aki mint kiderült ugyanabba a városba járt egyetemre ahová én, így azonnal meg is lett a közös téma. Abszolút nem gondoltam többet egy pillanatig sem haverságnál és szerintem ő sem (Ahogy a viselkedéséből is kiderült). A pár nap alatt hülyéskedtünk többen is, iszogattunk és beszélgettünk. Semmi más nem történt. A távolság köztünk mindig 2 méter volt: vagy én álltam bent a standban és ő kívül, vagy fordítva. Ha 2x egymás mellett álltunk, akkor talán sokat is mondok.

Meséltem is a páromnak, h kivel találkoztam össze és h jó fej. Nem magasztaltam fel az egekig vagy hasonló. Tegnap, az utolsó nap feltettem egy koccintós képet a sráccal, h csak a poharak voltak lefotózva, a neve pedig megjelölve a képen. A párom meg ma kibökte, h őt nagyon frusztrálja az a kép, mert nem is tudja, h mit gondoljon stb... Igyekeztem megnyugtatni, h tényleg nem kell semmi többet belegondolnia a dologba. Nem veszekedett, csak egyszerűen láttam, h nem győztem meg teljesen és inkább letöröltem a képet.. Ma még a haver sráccal pár szót váltottunk (totál semleges dologról, h ma is ment még ki dolgozni - egy szavas válaszok kb.), de nem tudom, h elmondjam-e neki, h mi a helyzet. H a vőlegényem többet kezdett el gondolni a történetünkbe. Viszont nem akarok egy kezdődő barátságot felrúgni sem... Mert miért is kellene? Elmondjam az újdonsült havernak, h mi a szitu? Vagy inkább ne?

2018. jún. 11. 11:35
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
55%

Na hát ez az oldal is kezd a béka segge alatt lenni.... ugyan azok az emberek járnak ide "segítő" válaszokat adni. Sehol egy megértő kedves normális válasz (tisztelet a kivétel ami kevés). Mindenki támad meg hogy kamu. Ha kamu is akkor mi van? Vagy írsz akkor is egy normális választ vagy mész tovább. Miért kell mindig kötekedni?

Az én válaszom pedig az hogy 2 féle ember van. Van aki nyitott barátságos nekik teljesen normális az amit a kérdező is tett és van aki zárkózott az elítéli azt amit tett. Ha már a párod ennyire féltékeny mi lesz ha a munkában több pasi munkatársad lesz és jól elvagy velük?

Csak azért mert itt az emberek többségét megcsalják átveri azért még nem kell másra is rányomni a bélyeget. Én is elvagyok a pasikkal és akkor mi van? Még sem akarok senkitől semmit. Teljesen normális hogy az emberek beszélgetnek és megismerik egymást. Kétlem hogy a kérdező többet is akarna ettől a sráctól. Plusz azért mert kapcsolatban van valaki nem jelenti azt hogy nem beszélhet más pasikkal/nőkkel. Semmilyen törvény nincs erre. Ilyen kapcsolat nekem nem is kéne.

2018. jún. 11. 12:43
 32/56 anonim ***** válasza:
43%
Feküdj le vele.
2018. jún. 11. 12:45
 33/56 anonim ***** válasza:
59%

Hol van most fesztivál? Lemaradtam róla:(

Kérdésedre válaszolva, az esküvők előtt (bár nem tudom milyen távol vagytok tőle), a párosok van, hogy beijednek, meggondolják magukat. Lehet a vőlegényed is megijedt, hogy nehogy visszatáncolj.

Szerintem ne mondd el a srácnak, és csökkentsd minimálisra a beszélgetéseket. Esetleg párodnak mutasd be, de a háta mögött semmiképp se találkozzatok:)

2018. jún. 11. 12:45
 34/56 anonim ***** válasza:
15%
legalabb tudjuk kik emelik a valasi statisztikat :D:D:D Megnyugodtam!
2018. jún. 11. 12:52
 35/56 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem nem azzal van a baj, hogy barátkozol másokkal. Én is tök nyitott ember vagyok, szeretek új embereket megismerni, de ettől még nem posztolgatok velük képet. Szerintem azért hiszi a párod, hogy a srác miatt oka van aggódni, mert lehet, hogy ő is úgy gondolja, hogy ha tényleg csak egy jó haver lenne, akkor nem posztolnál vele közös képet úgy, hogy szinte idegen neked.
2018. jún. 11. 12:52
 36/56 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem joggal eshetett rosszul a barátodnak, ezzel nagyon megaláztad, kicsit semmibe is vetted. Még csak nem is nevezném túlzott féltékenységnek sem. Mondom ezt úgy, hogy én is sokat járok fesztiválozni és rengeteg haverom , fiú barátom van, hiszek a fiú-lány barátságban. DE! Ha fontos férfi van az életemben, eszembe nem jutna bármiféle képet kirakni másik pasikkal. Még ha csak egy egy pár pohár egy random félig haverral, akkor sem, sőt. Nekem is baromi rosszul esne, pedig nem vagyok féltékeny típus. Ezzel a státuszát kérdőjelezed meg. Ezt neked is meg kéne értened.
2018. jún. 11. 13:13
 37/56 anonim ***** válasza:
66%

Valahogy én is azt érzem túlzásnak, hogy közös fotót posztoltál vele. Egy barát vagy ismerős tényleg más lenne, de egy olyan emberrel, akit alig ismerek, nem teszek fel közös iszogatós képet. De lehet csak én vagyok ilyen téren maradi.

Igaz, én amúgy sem vagyok az a fajta, aki mindent kiposztol a közösségi oldalra, így én már eleve ezt sem értem.

Szerintem valahol élvezed ezt, hogy a párod emiatt kissé féltékeny. Kicsit úgy érződik a posztból, hogy ez is benne volt abban, hogy kitetted a fotót.

2018. jún. 11. 13:27
 38/56 A kérdező kommentje:
36. :) Te így fogod fel a komoly kapcsolatot, h nem nyitsz férfiak felé, barátság szinten sem. Én viszont azt vallom, h egy kapcsolat nem attól kapcsolat, h kizárjuk a külvilágot és falakat húzunk fel magunk köré. Lehet nyitottnak lenni, normális keretek között. A nyitottság nem azt jelenti, h összefekszel valakivel, vagy megcsalod a másikat mert rád mosolyog. Hanem, h tudsz kapcsolatokat építeni. Nekem 95%-ban férfi haverjaim vannak. Egyszerűen nem szeretek nőkkel barátkozni. Eddigi tapasztalataim mind azt mutatták, h kétszínűek, furakodóak. Szemedbe a szépet, hátad mögött a kést vágják a hátadban. Férfiaknál sosem tapasztaltam ezt. Ők inkább megmondják, h mi a gond veled, minthogy kibeszéljenek. Legalábbis szerencsére én eddig csak ilyeneket fogtam ki. És évek óta tartó barátságokról van szó férfi és nő között. Nem hiszem, h ez akkora baj. A párom sosem volt ilyen, h ebből ügyet csinált volna, nem is értem, h egyszeribe h jött ez a féltékenység. Tudja, h ilyen vagyok.
2018. jún. 11. 13:28
 39/56 A kérdező kommentje:
37. Nem értem, h ezt hol érzékeled, h élvezem ezt. Tudom milyen sz...r féltékenynek lenni, h milyen rossz érzés. Miért örülnék ennek?!... Nyilván akkor a kérdést sem írom ki, nem?
2018. jún. 11. 13:30
 40/56 anonim ***** válasza:
68%
Ha tudod, hogy milyen szar érzés féltékenynek lenni, akkor miért adsz okot rá a párodnak?
2018. jún. 11. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!